Annoncørbetalt indhold

Fadølsanlæg til begyndere – her er alt hvad du skal vide

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Her til sommer kan der være mange sammenkomster, hvorfor man kan have brug for at tænke over, hvad man skal servere til sine gæster. Én af disse muligheder er et fadølsanlæg. Men hvordan fungerer sådan et anlæg, hvorfor kan det give mening at anskaffe sig det, og hvordan vedligeholder man det?

Fadølsanlægget – hvordan fungerer det?

Annonce

Fadølsanlægget er en anordning, der gør det muligt at have fadøl på en nem og hurtig måde. Et fadølsanlæg består af en kompressor, der sikrer konstant tryk i systemet, og en karaffel, der indeholder fadøl. Fadølsanlægget er forbundet til vandhanen med et slangekit, og når vandhanen åbnes, vil der blive pumpet vand ind i karaflen. Når karaflen er fyldt op, lukkes vandhanen, og kompressoren tager over. Kompressoren presser luften ud af karaflen, og fadøllet bliver dermed skummende. Når du ønsker at drikke fadøl fra anlægget, åbnes en ventil på anlægget, og fadøllet løber ud i et glas.

Hvorfor er det nødvendigt at have et fadølsanlæg?

Et fadølsanlæg er en stor fordel, hvis man ofte har gæster, eller hvis man gerne vil have koldt øl til enhver tid. Med et fadølsanlæg behøver man ikke at bekymre sig om at skulle have isterninger og koldt vand i fryseren, for at kunne nyde en kold øl. Det er nemlig sådan set det eneste, man behøver, for at kunne bruge et fadølsanlæg - altså udover selve anlægget.

Et fadølsanlæg kan dog variere meget i pris, alt efter hvilket mærke og model man vælger. Derudover, så kan det også variere meget i størrelse, så der er noget for enhver smag og pengepung. Nogle af de dyrere modeller har endda mulighed for at tilslutte flere forskellige slags ølfade, så der er mulighed for at have flere forskellige typer af øl på samme tid - hvilket kan være en stor fordel, hvis man har gæster med forskellige smag.

Hvordan vedligeholder man et fadølsanlæg?

Et fadølsanlæg er en stor investering, og derfor er det vigtigt at vedligeholde det på den rigtige måde. For det første, så skal man sikre sig, at anlægget bliver rengjort efter hver brug. Dette gøres typisk ved at afkalkning og rengøring med en særlig rengøringsmiddel, som kan købes hos forhandleren.

Yderligere, så skal man også sikre sig, at der ikke kommer luft i systemet, da dette kan give problemer med øllet. Luft i systemet kan give øllet en dårlig smag, og derfor er det vigtigt at undgå dette. Endelig, så skal man også huske at tjekke CO2-flasken, da denne typisk skal udskiftes hvert halve til hele år.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.