Annoncørbetalt indhold

Fagforening til Danmarks bedste priser – hos Danmarks bedste fagforening

Det er vigtigt, at man har et godt arbejdsliv.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Frie har fokus på at gøre hverdagen lettere for medarbejdere. Hos dem er man sikret professionel viden og rådgivning, og de står altid klar, når der er brug for det, uanset hvad man beskæftiger sig med, for at give dig mere tryghed i hverdagen.

Hvad er en fagforening?

Fagforeninger er organisationer, som har til hensigt at varetage lønmodtagernes interesser.

Et medlemskab i en fagforening er yderst værdifuldt, hvis man i en arbejdsrelateret situation pludselig får brug for juridisk hjælp. Ligeledes kan ens fagforening også hjælpe en med at få, hvad man er berettiget til af hjælp og økonomisk godtgørelse, hvis man får en arbejdsskade eller oplever et længerevarende sygdomsforløb.

Konceptet - Gratiste fagforening

Gratiste fagforenings konceptet går ud på, at man som medlem kan få gratiste fagforening ved at tippe andre/nye medlemmer. Frie.dk er derfor den eneste fagforening, hvor man selv kan være med til at bestemme ens kontingent. Ved at tippe et enkelt medlem kan man opnå gratiste fagforening i hele to måneder.

Hos frie går de ind for det frie valg. For dem er fagforeningsfrihed vigtigt og folk skal have retten til selv at kunne bestemme, hvor de vil være medlem. Frie er derfor også upartiske og giver ikke støtte til nogen politiske partier eller religioner. Dermed ikke sagt, at de er upolitiske for de kæmper for det frie valg og lige rettigheder for alle. Fremfor at støtte overenskomster, støtter de op om alle - lovgivning frem for overenskomster. Derved ser de også på det enkelte individ og deres kompetencer, for at kunne vurdere eksempelvis deres lønniveau - og ikke på, hvad andre organisationer får.

Det er denne frihed, der danne grundlag for Frie, og deres koncept med gratiste fagforening afspejler denne.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.