Annonce
Vejle

Fakta åbner igen efter ubuden gæst: 'Sådan en rotte er jo enhver butikschefs mareridt'

En kunde i Fakta på Uhrhøj gjorde torsdag formiddag butikschef Simon Christiansen opmærksom på, at kunden havde set en rotte ved butikkens pålægskøler. Derfor blev de sidste kunder ekspederet, hvorefter butikken blev lukket, og skadedyrsbekæmperen blev tilkaldt. Arkivfoto: Mette Mørk
Torsdag morgen opdagede en kunde i Fakta på Uhrhøj spor efter skadedyr, hvorefter butikken blev lukket. Nu er den åben igen.
Annonce

Uhrhøj: Fredag klokken lidt over 10 kunne medarbejderne igen trille varer ud foran Fakta på Uhrhøj.

- Heldigvis da. Vi er sluppet billigt, tænker jeg. Sådan en rotte er jo enhver butikschefs mareridt, siger butikschef Simon Christiansen.

Et døgn tidligere blev butikken på Merkurvej tvunget til at lukke, da en kunde havde spottet en rotte ved pålægskøleren. Skadedyrsbekæmpelsesfirmaet Anticimex blev tilkaldt, og en mand samt en rottehund afsøgte hele butikken og lageret - uden at finde tegn på den ubudne gæst.

- Han mener, at det kan have været en strejfer, som er kommet ind ad en dør. Dørene går i og op hele tiden, og måske er den kommet ind sammen med en kunde. Det kan også være, at den har siddet på en palle, for der kommer mange leverandører, både interne og eksterne, i løbet af en dag, udtalte butikschefen torsdag.

En håndværker gennemgik desuden alle rørføringer og kloakker i butikken, der ligger lige op ad skoven. Han fandt heller ingen problemer i den ni år gamle bygning.

Vi er sluppet billigt, tænker jeg. Sådan en rotte er jo enhver butikschefs mareridt.

Simon Christiansen, butikschef

Annonce

Spredte mel i butikken

Næste skridt var at sprede mel, og så gik alle medarbejdere hjem for at give den potentielle rotte ro til at muntre sig i det hvide støv og ikke mindst sætte små spor.

I morges var butikschefen spændt på at møde ind. Men heldigvis var der intet at se, og derfor var næste skridt at få rengjort butiksarealerne, så kunder igen kunne hente deres mælk, kartofler og frikadellefars.

- Vi har fulgt alle forskrifter og ladet fagfolk løse opgaven. Heldigvis fandt de hverken rotter eller rottereder, så mit gæt er stadig, at der var tale om en strejfer, fortæller Simon Christiansen.

Han skal ikke foretage sig yderligere, bortset fra at søge forsikringen om at dække for tabt omsætning.

- Det var kun en dag, og vi skal heller ikke kassere en masse varer. Så værre er det ikke, selvom det da er træls, tilføjer butikschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce