Annonce
Egtved

Familiedag ved Tommelisedammen i Ødsted

Lørdag 4. maj vil der ved Tommelisedammen, om vejret tillader det, være masser af liv og glade dage, når aktivitetsgruppen "Det sker ved Tommelisedammen" arrangerer "Scenen er din". Foto: Kjeld Segalt
Ødsted byder ind, eller rettere ud, til en festlig dag ved Tommelisedammen med et væld af aktiviteter for hele familien på scenen og rundt om dammen.
Annonce

Ødsted: Det bliver en dag for både store og små, når aktivitetsgruppen "Det sker ved Tommelisedammen" inviterer til familiedag lørdag 4. maj klokken 15. Temaet for dagen bliver "Scenen er din".

På scenen vil der være et blandet program med muntre sange og sømandsviser, glade Beatles- og Kim Larsen-sange, som de fleste kender og kan synge med på, klokkespilsmusik og rytmisk underholdning. Ødsted Moo Duk Kwan Tang Soo Do Klub giver en opvisning, og cirka klokken 18 er der fællesspisning, hvor man er velkommen til at medbringe sin egen madkurv eller købe pølser på pladsen. Man må meget gerne medbringe klapstole og borde, som kan placeres på græsarealet ved dammen.

Klokken 19.30 vil Ernst Feldt holde en 4. maj-tale. Inden da vil området blive illumineret med tændte fakler. Efter talen afsluttes arrangementet med nogle fællessange.

Hele eftermiddagen vil der være aktiviteter for børn med hoppeborg, konkurrence i støvlekast og bådebygning af genbrugsmaterialer.

Aktivitetsgruppen håber på stor tilslutning til en hyggelig familiedag ved bydammen, hvortil der er gratis adgang. Det kan lade sig gøre at holde arrangementet gratis, da Vejle Kommune støtter økonomisk via midler fra en kulturpulje.

I tilfælde af regnvejr aflyses arrangementet. Det vil i så fald blive annonceret på facebook-gruppen "Det sker i Ødsted." /cmm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce