Annonce
112

Familiemedlem fandt Iben død i sommerhuset

Iben Salling Syriks BMW holdt ved sommerhuset, hvor hun blev fundet død af et familiemedlem mandag morgen den 9. december. Foto: Børge Larsen
38-årige Iben Salling Syrik, der blev fundet død i Skovbrynet for to uger siden, havde opholdt sig alene i familiens sommerhus forud for sin død.
Annonce

Vesterlund: Sagen om den 38-årige Iben Salling Syrik, der blev fundet død i sommerhusområdet Skovbrynet ved Vesterlund for to uger siden, bliver efterforsket som en drabssag, selvom politiet dog endnu ikke er klar til at melde klart ud, at det er drab, der er tale om.

Leder af efterforskningen, Carsten Thostrup, vil heller ikke kommentere på, om der var tegn på vold, da den 38-årige kvinde blev fundet død af familiemedlemmer mandag den 9. december.

- Men hun er jo død, lyder den tvetydige udmelding fra vicepolitiinspektøren, som i det hele taget har været meget påpasselig med at komme med for mange informationer om sagen.

I en pressemeddelelse fra politiet lørdag lød hans forklaring: "Når vi efterforsker en potentielt meget alvorlig sag, så må vi som politi ofte holde kortene tæt til kroppen, forstået på den måde, at der er en række oplysninger, som vi må holde for os selv. Det gør vi, fordi vi jo skal opklare sagen og derfor kan vi ikke risikere at give en gerningsmand fordele ved at afsløre, hvad vi ved eller ikke ved. Der er også et hensyn til en eventuel kommende retssag og til de involverede. Hvor vi står nu, kan vi stadigt ikke oplyse alt, men vi kan resumere de oplysninger, vi kan give."

Annonce

Eksmand ikke mistænkt

I samme pressemeddelelse bad politiet befolkningen om hjælp og ville gerne høre fra personer, som kendte noget til Iben Salling Syrik og hendes færden i weekenden op til hendes død.

Det er politiets opfattelse, at hun opholdt sig alene i sommerhuset i weekenden den 7. og 8. december, og at hun på et eller andet tidspunkt i løbet af søndagen døde - under mistænkelige omstændigheder.

I pressemeddelelsen løftede politiet også sløret for, at Iben Salling Syrik havde en femårig søn og var fraskilt.

Carsten Thostrup oplyser til Vejle Amts Folkeblad, at eksmanden ikke er mistænkt i sagen.

Annonce

Ingen nye spor

I kølvandet på pressemeddelelsen, der blev sendt ud lørdag morgen, har politiet modtaget 25 til 30 henvendelser fra det ganske land fra folk i sagen.

- De bliver undersøgt allesammen. Umiddelbart er der ikke afgørende nye, men det er mange små brikker i det store puslespil, som er med til at give et billede af hende og hendes færden, siger efterforskningslederen.

Han fortæller videre, at efterforskningen fortsætter med analyse af tekniske undersøgelser og de erklæringer, som løbende bliver færdiggjort.

- Og så afhører vi hele Vesterlund. Vi har blandt andet været på efterskolen for at tale med alle, der har haft deres gang i Vesterlund den weekend, forklarer Carsten Thostrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce