Annonce
Læserbrev

Farlige bump og skæmmende efterladenskaber

Annonce

Læserbrev: Kantede og irriterende bump blev afløst af bløde, behagelige bump. At vi også skal over en ud af rundkørslerne, forbinder jeg med, at det jo blev lavet om natten. Hold til højre hedder det i trafikken, men det skal man altså være varsom med, hvis man som handicappet kører elkørestol eller scooter på Byens Plads. Det kan godt være, det er smart at have hele 60 cm til regnvandet, men det er altså smadderfarligt både for gående og benævnte trafikanter, som risikerer at blive tippet af.

Jeg har mødt tre fodgængere, der er faldet pladask ud på bumpet tæt på Bamsemuseets haveindgang, og den ene var slem skamferet i ansigtet. Jeg forestiller mig, at det er ekstra farligt at træde ud her, fordi fortovets niveau er meget tæt på vejbanens. Se til højre og se til venstre. I udførelsen af skridtet glemmes det så, at bumpet altså er ekstra højt, så her må kommunen enten ud at markere endefladerne eller lave det om.

Nu er der lavet et flot idrætsanlæg ved den internationale skole, der hvor der en tid var lavet et kæmpebassin til at aftage grundvandet fra de store byggeprojekter. Grimme rør i forskellige dimensioner ligger stadig og flyder rundt omkring. Af andre efterladenskaber ses de to betonklodser, der forhindrer tre beboere i at benytte sig af Skolevej. Det er for længst blevet til ren chikane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce