Annonce
Jelling

Farligt kryds ændres

Hajtænderne flyttes nok en gang i krydset mellem Mølvangvej og Fårupvej/Kollegievej. Vigepligten vendes, så det bliver trafikken på den tværgående Mølvangvej, der får forkørselsret.
Så går den ikke længere med det farlige kryds, hvor Mølvangvej skæres over af Fårupvej-Kollegievej, der er en del af omfartsvejen. Vigepligten i krydset bliver vendt, så trafikanter på Mølvangvej får forkørselsret, sådan som det altid har været før i tiden. Til gengæld må bilisterne på omfartsvejen finde sig i, at de skal stoppe på stedet. Avisen har flere gange skrevet om stedet. Endnu værre er det blevet det sidste par uger, fordi der er sat et hegn op på hjørnet. Det er efter avisens oplysninger en del af eksproprieringen på stedet. Men hegnet har gjort oversigtsforholdene helt umulige. Biler fra Mølvangvejs østre ende skal holde ude midt på omfartsvejen for at se, om der kommer biler fra nord. Hajtændene er allerede rykket frem to gange, men det har ikke hjulpet.
Annonce

Nu også med fodgængerfelt

Nu har Vejle Kommune taget konsekvensen af problemerne. - Vi har fået tilladelse fra politiet til en vigepligtsændring i krydset. Baggrunden er, at hegnet er kommet op. Nu ændrer vi det sådan, at de, der har ringest overblik over krydset, har forkørselsret. Der er givet tilladelse til, at trafikken ad Kollegievej og Fårupvej får ubetinget vigepligt. Vi har også fået lov at etablere et fodgængerfelt cirka fem meter nord for vigepligtslinien på Kollegievej. Dermed slår vi to fluer med ét smæk, nu vi alligevel er på stedet, siger ingeniør Jane Knudsen fra Vej og Park. Lemminkäinen udfører arbejdet mandag/tirsdag i næste uge, hvis ellers der skulle opstå en pause i regntiden. Pudsigt nok var netop denne løsning af vigepligten på stedet med på nogle af de allerførste tegninger af den nye omfartsvej.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce