Annonce
Jelling

Farligt kryds får endnu et fodgængerfelt

Krydset Mølvangvej-Fårupvej/Kollegievej får efter alt at dømme snart endnu et fodgængerfelt. Det arbejder Vejle Kommune i hvert fald på. Det kræver en godkendelse fra politiet. Ingeniør Jane Knudsen oplyser, at det skal placeres på tværs af Mølvangvej vest for krydset.
Annonce

Behovet øget

Efter at vigepligten blev vendt, og trafikanterne på Mølvangvej har fået forkørselsret er behovet for en sikker passage over denne vej øget. Andre steder har man placeret et fodgængerfelt på begge sider af et kryds. Det gælder for eksempel på Fårupvej ved Jernbanevej og Bredager. Derfor spurgte avisen kommunen, om teknisk forvaltning overvejer at gøre noget tilsvarende på tværs af Fårupvej ved Mølvangvej. Argumentet kunne være, at Fårupvej lige syd for Mølvangvej er blevet meget bred med det nye vejanlæg.

Sikkert over to veje

Men to fodgængerfelter på tværs af samme vej (Fårupvej) vil ifølge Jane Knudsen ikke løse vanskelighederne. Der skal være en krydsningsmulighed på begge veje. Placeringen af fodgængerfeltet nord for krydset i stedet for syd for har den fordel, at de gående er på samme side af vejen, som brugsen ligger. Og det er nok det sted, flest fodgængere i området har ærinde.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Politiet kigger på videoovervågning: Fem unge fra Vejle mistænkt for massivt hærværk i Grindsted

Vejle

Partidisciplin droppes: Byrådsmedlemmer stilles frit i sag om anke i misbrugssag

Annonce