Annonce
Navne

Farvel efter 35 år: Advokat og partner i Horsens skifter til konkurrent og tager sekretæren med

Michael Bach Jensen dimitterede som jurist fra Aarhus Universitet i 1984 og har siden februar 1987 arbejdet i Advokatgruppen i Horsens, hvor han primært har rådgivet erhvervslivet. Udover generel erhvervsretlig rådgivning har han særlige kompetencer inden for fast ejendom og entreprise, ligesom han har en markant erfaring med retssager og voldgiftssager, fremgår det i en pressemeddelelse. Pressefoto

Jobskifte: Den Horsens-baserede advokat (H) Michael Bach Jensen, der til februar ville kunne have fejret 35-års jubilæum hos Advokatgruppen I/S, udtræder af sit hidtidige partnerskab og indtræder som partner i Codex Advokater fra 1. januar.

Marianne Falkenberg, hans sekretær gennem mange år, bliver også tilknyttet Codex Advokater, hvor Michael Bach Jensen tidligere kollega, advokat Jesper Bach Jensen, startede pr. 1. december 2021.

Baggrunden for Michael Bach Jensens skifte er ikke utilfredshed eller uenighed, men blot et ønske om at prøve noget nyt i en ny organisation, lyder det i en pressemeddelelse.

Annonce

- Efter mange år i den samme organisation gjorde jeg op mig selv, at det var tid til et skifte - simpelthen for at få ny inspiration og sparring både fagligt og personligt, siger Michael Bach Jensen i pressemeddelelsen. Heri supplerer han:

- Jeg har fulgt Codex Advokaters udvikling og vækst, og jeg synes, at Codex har demonstreret en forretningsmodel, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at blive en del af. Som modpart har jeg observeret, at Codex har en tilgang til sagerne, der taler til mig - professionelt, ordentligt og med kvalitet. Det betyder utroligt meget for mig, at jeg fortsat kan give klienterne den rådgivning og den behandling, som klienterne fortjener. Det har jeg en klar tro på, at Codex kan medvirke positivt til.

I pressemeddelelsen udtaler Mads Danielsen og Lars Langhoff, henholdsvis direktør og partner i Codex Advokater, sig også:

- Vi kender og anerkender Michael som en særdeles dygtig advokat med et fantastisk godt netværk i Horsens. Vi er både glade for og stolte af, at Michael kan se mulighederne i at bruge de kommende år på at være en del af vores "codex". Michaels faglige og personlige profil passer perfekt til vores butik, siger Mads Danielsen.

- Michael vil utvivlsomt styrke vores kontor i Horsens. Vi har i forvejen et godt og stærkt kontor i Horsens, så vi glæder os meget over, at Michael er klar til at styrke fundamentet endnu mere, siger Lars Langhoff.

Codex Advokater har kontorer i Horsens, Vejle og København.

Annonce
Vejle For abonnenter

Stor midtby-ejendom renoveres for mange millioner: Derfor presser beboernes hunde prisen i vejret

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil

Fitnesscentrene over hele landet styrtbløder: Et center klarer sig ekstra godt, og det ligger i Vejle

Børkop For abonnenter

Kæmpe solcelleanlæg er måske på vej til kommunen: Vil fylde mere end 300 fodboldbaner

Vejle

Sådan sparer Laila 18.000 kroner om året: Nu er der plus på kontoen, selvtilliden er vokset, og vejlenseren har øget chancen for et liv uden skranteår

Vejle

Charlotte kastede sig ind i betændt debat på Facebook: Det er vigtigt at tale med dem, vi er uenige med

Hanne blev overfuset af chefen og fik hjertesvigt: - Det er et grufuldt eksempel på et ødelæggende psykisk arbejdsmiljø

LEDER For abonnenter

Du tog fejl, Martin: Selvfølgelig kommer en fagforeningsboss' privatliv medlemmerne ved. Det hedder demokrati, kammerater!

Freebee vil investere sig til grøn omstilling: Jeg vil gerne gøre tingene bedst muligt for dem, der kommer efter os

Billund

Forskere ønsker tre nye undersøgelser af sundheden i Grindsted: Fortæl om symptomer og bekymringer på sygehuset

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Gamle dage

Maja og Reinholdt skabte et fantastisk sted: De gamle diske kom ned fra loftet, og i Skibet fandt de den helt rigtige kaffemølle

Vejle For abonnenter

3F-formand til krisemøde, byråd trækkes ind i kommunaldirektørens fald, corona-smitten stikker fuldstændig af, stor rabat på kendt ejendom - og kritik af altmuligmand: Læs de seneste nyheder fra Vejle på blot fem minutter

Egtved

Smitten er steget eksplosivt i lille bysamfund: Gader ligger nærmest øde hen

Annonce