Annonce
Egtved

Farvel, svømmehal: Nu kan her sidde 800 mennesker

Her lå der indtil sidste år en svømmehal. Nu er den forvandlet til en stor konferencesal, der kan deles i tre mindre sale. På billedet her ses en af de mindre sale, hvor en ny flytbar teleskoptribune giver mulighed for en ny opstilling i forbindelse med konferencer, som der har været efterspørgsel på. Foto: Vingsted Hotel & Konferencecenter
Vingsted Hotel & Konferencecenter glæder sig til at tage den nye Vingsal i brug. Med den er der plads til flere større selskaber, som der har været og stadig er stor efterspørgsel på.
Annonce

Vingsted: Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det - altså at den nye store konferencesal Vingsalen er bygget i det, der engang var en svømmehal. Ved man det, kan man godt genkende de gamle spær i loftet, der nu er malet sorte. Ydervæggene er også stadig de samme.

Men derudover er den gamle svømmehal virkelig blevet forvandlet til en flot konferencesal med vægge beklædt med varme træelementer, der giver et rigtigt flot finish. Det er bygget som én stor sal med plads til cirka 800 mennesker, men der er monteret skydevægge, der gør det muligt at inddele den store sal i tre mindre sale.

- Vi har længe haft efterspørgsel på flere store lokaler, så vi er slet ikke i tvivl om, at vi kommer til at få rigtig meget glæde af de nye muligheder, Vingsalene giver, fortæller salgs- og marketingschef Brian Runge.

I den ene ende af den nye Vingsal, er der etableret en stor flytbar teleskoptribune med 253 pladser, der kan ændre størrelse efter behov.

- Vi er meget spændt på at se, hvordan interessen bliver for den. Indtil videre har vi allerede oplevet forholdsvis mange bookinger med den opsætning, så det bliver spændende at se, hvordan det udvikler sig, siger han.

Vi har længe haft efterspørgsel på flere store lokaler, så vi er slet ikke i tvivl om, at vi kommer til at få rigtig meget glæde af de nye muligheder, Vingsalene giver.

Brian Runge, salgs- og marketingschef

Annonce

Fremgang ser ud til at fortsætte

I det hele taget går det rigtig godt for konferencecentret i Vingsted.

- Vi har over de seneste år oplevet stor fremgang. Vi er gået fra at blive betragtet som et idrætsmekka til virkelig at have slået os fast som et fire-stjernet konferencecenter. Allerede nu ligger vores bookinger for 2019 over index, og udviklingen ser ud til at fortsætte, fortæller Brian Runge.

Udover at forvandle den gamle svømmehal til en naturinspireret konferencesal med alt det nyeste AV-udstyr, har de tilhørende pauseområder og grupperum også fået en opgradering.

- Samtidig har vi valgt at etablere et satellitkøkken i den her ende, hvor der kan laves mad til op til 1000 personer. På den måde skal maden ikke fragtes hele vejen fra hovedkøkkenet i den modsatte ende, forklarer salgs- og marketingschefen.

Sidste led i processen bliver ude-arealerne ved Vingsalen, hvor der blandt andet skal etableres et stort, hyggeligt pauseareal.

- Vi glæder os virkelig som små børn til juleaften til at tage de nye sale i brug, for vi er rigtig stolte af resultatet, siger han.

Annonce

Viser frem til åbent hus

Har man lyst til at se de nye Vingsale, er der mulighed for det søndag 25. august, hvor Vingsted Hotel & Konferencecenter holder åbent hus fra klokken 14 til 17. Her er alle velkomne til at kigge forbi.

- Vi vil gerne vise lokalt, hvad den gamle svømmehal er blevet til. Vi ved, det er noget, der har haft stor lokal interesse, så nu vil vi selvfølgelig gerne vise frem, lyder det fra Brian Runge, som forventer et besøgstal på 700-1000 mennesker.

Ved åbent hus-arrangementet vil der være blandt andet være kagebord med kaffe, forskellige vine og kolde øl. Samtidig vil der være mulighed for at prøve kræfter med nogle af stedets tilbud om aktiviteter som laser-lerdueskydning og zip-line.

Ved hjælp af skillevægge kan den store Vingsal inddeles i tre mindre sale, så der kan være tre selskaber på samme tid. Hvis begge skillevægge er trukket til side, kan den store sal rumme cirka 800 mennesker. Foto: Vingsted Hotel & Konferencecenter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce