Annonce
Navne

Farvel til Billund: 43-årig fra Østbirk bliver chef i Skanderborg Kommune

Karen Margrete Høj Madsen afløser Jonas Kroustrup, der 1. december tiltrådte som direktør for en ny forvaltning i Hedensted Kommune, der samler områderne for vækst, teknik og fællesskab. Pressefoto

Ansættelse: Karen Margrete Høj Madsen, 43 år, Østbirk, tiltræder 1. februar som chef for plan-, teknik- og miljøområdet i Skanderborg Kommune.

Siden 2018 har hun været chef for afdelingen By og Plan i Billund Kommune, og undervejs har hun også været konstitueret direktør for teknik- og miljøområdet. Tidligere var hun afdelingsleder for området Projekter og Bæredygtighed i Aarhus Kommune, oplyser Skanderborg Kommune i en pressemeddelelse.

- Med Karen Margrethe får vi en kompetent og ambitiøs chef med rigtig gode menneskelige egenskaber. Hun kender området godt fra sine tidligere stillinger, og hun vil være med til at videreudvikle området i en positiv retning. Vi får en person, der både har en sikker hånd i forhold til betjeningen af det politiske niveau og i forhold til at sikre trivsel og udvikling blandt ledere og medarbejdere, siger direktør Frederik Gammelgaard i pressemeddelelsen.

Annonce

Heri fremgår det, at det især er Skanderborg Kommunes ambitioner på klimaområdet og store fokus på borgerinddragelse, der har fået Karen Margrete Høj Madsen til at rette interessen mod Skanderborg:

- Bæredygtighed og klima har altid stået mit hjerte meget nært. Det stærke fokus i Skanderborg Kommune på netop den dagsorden er en af grundene til, at det her er mit ønskejob. Som chef i spidsen for hele plan-, teknik- og miljøområdet er der gode muligheder for at rykke på den grønne dagsorden og arbejde bredt sammen med andre om at skabe rammerne for det gode liv både i byen og på landet.

Karen Margrete Høj Madsen er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har taget en MBA fra Aarhus Universitet. Hun bor i Østbirk med sin familie.

Annonce
Vejle For abonnenter

Stor midtby-ejendom renoveres for mange millioner: Derfor presser beboernes hunde prisen i vejret

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil

Fitnesscentrene over hele landet styrtbløder: Et center klarer sig ekstra godt, og det ligger i Vejle

Børkop For abonnenter

Kæmpe solcelleanlæg er måske på vej til kommunen: Vil fylde mere end 300 fodboldbaner

Vejle

Sådan sparer Laila 18.000 kroner om året: Nu er der plus på kontoen, selvtilliden er vokset, og vejlenseren har øget chancen for et liv uden skranteår

Vejle

Charlotte kastede sig ind i betændt debat på Facebook: Det er vigtigt at tale med dem, vi er uenige med

Hanne blev overfuset af chefen og fik hjertesvigt: - Det er et grufuldt eksempel på et ødelæggende psykisk arbejdsmiljø

LEDER For abonnenter

Du tog fejl, Martin: Selvfølgelig kommer en fagforeningsboss' privatliv medlemmerne ved. Det hedder demokrati, kammerater!

Freebee vil investere sig til grøn omstilling: Jeg vil gerne gøre tingene bedst muligt for dem, der kommer efter os

Billund

Forskere ønsker tre nye undersøgelser af sundheden i Grindsted: Fortæl om symptomer og bekymringer på sygehuset

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Gamle dage

Maja og Reinholdt skabte et fantastisk sted: De gamle diske kom ned fra loftet, og i Skibet fandt de den helt rigtige kaffemølle

Vejle For abonnenter

3F-formand til krisemøde, byråd trækkes ind i kommunaldirektørens fald, corona-smitten stikker fuldstændig af, stor rabat på kendt ejendom - og kritik af altmuligmand: Læs de seneste nyheder fra Vejle på blot fem minutter

Egtved

Smitten er steget eksplosivt i lille bysamfund: Gader ligger nærmest øde hen

Annonce