Annonce
Vejle

Farvel til livsværket: Ny ledelse på plads i Good Food Group

Familien Christensen - fra venstre Allan, Otto og Torben - solgte i januar sidste år familievirksomheden Good Food Group. De nye ejere har nu gennemført det ledelsesskifte, som blev aftalt ved overtagelsen. Arkivfoto: Mette Mørk
De nye ejere af Good Food Group har sat navne på den nye ledelse i virksomheden, som i januar 2019 skiftede hænder efter 67 år i familien Christensens eje.

Vejle: Familien Christensen er nu endegyldigt ude af ledelsen i den tidligere familie-virksomhed Good Food Group, som familien med Otto Christensen i spidsen i januar 2019 solgte til kapitalfonden Maj Invest Equity.

Familiens udtræden af ledelsen var planlagt i forbindelse med overtagelsen, hvor det blev aftalt, at der skulle ske en gradvis udskiftning i ledelsen i Good Food Group.

Det oplyser virksomheden, som nu kan sætte navne på de tre nye ledere.

Det er Lillie Li Valeur, der tiltræder som ny administrerende direktør den 1. marts 2020, Stine Aare Jensen, der er ansat som ny økonomidirektør pr 1. april 2020 og Lars Petersen, der tiltrådte som vicedirektør i august 2019.

Annonce

Her kommer den nye ledelse fra

Lillie Li Valeur kommer til Good Food Group fra en stilling som Vice President i Arla Foods, hvor hun havde ansvar for forretningsenheden Milk Based Beverages, der blandt andet omfatter Cocio-brandet og Arlas partnerskab med Starbucks, som omfatter alle Starbucks' aktiviteter i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Stine Aare Jensen kommer fra en stilling som økonomidirektør i Kohberg Bakery Group A/S med ansvar for økonomi ig IT. Hun er uddannet revisor og har siden 2001 arbejdet i fødevareindustrien.

Lars Petersen, der som den eneste af de tre allerede er tiltrådt, kom også fra Kohberg Bakery Group A/S, hvor han havde ansvar for drift, udvikling og supply chain, og har tidligere været ansat i Rynkeby, Arla Foods samt Capri Sun Group i Tyskland og Orkla i USA.

Bestyrelsesformand Jørgen Dirksen siger i en pressemeddelelse om den nye ledelse:

- Vi har en klar ambition om at vokse internationalt over de kommende år, og det kræver både en sikker strategisk ledelse, målrettet eksekvering og effektiv finansiel styring. Med vores nye ledelsesteam er jeg sikker på, at vi har de bedste forudsætninger for at nå vores mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se kortet: 16 veje er fortsat helt eller delvist lukkede på grund af regnen

Annonce