Annonce
Billund

Fastelavn er mit navn: Børn trodsede vejret og sang sig til slik

2-årige Aviaya Lomholt viste stolt sit Mini Mouse kostume frem. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Fastelavn i Billund begyndte allerede fredag og lørdag, hvor udklædte børn havde mulighed for at synge sig til godter flere steder i byen.

Billund: Fredag og lørdag delte flere af Billunds butikker og erhvervsdrivende slik ud til udklædte og syngende børn. Det blev dog en regnfuld omgang, men nogle børn trodsede alligevel vejret og tog på rundtur i byen for at skaffe sig noget sødt til ganen.

- Jeg er imponeret over, hvor mange der har været forbi, når man tænker på vejret, sagde ejer af Askholm optik, Flemming Askholm, der ikke var bleg for at hjælpe børnene i gang med deres fastelavnssang.

- For nogen kan det være grænseoverskridende at synge, men så synger jeg med, hvis de er generte.

Hos butikken Beth Baun var Pia Friis og Birthe Vandting om lørdagen begge klædt ud med hestehoveder i dagens anledning. Og lige som Flemming Askholm holdt de sig heller ikke tilbage for at synge med på de gamle fastelavnssange.

- Der har været gang i den i dag, sagde Pia Friis, efter hun havde sunget med på ’Fastelavn er mit navn’ sammen med de to udklædte drenge, Emil Frederiksen på 7 år og Malthe Frederiksen på 5 år.

Annonce
Mille Lund i 'hula-tøj', Olivia Pagaard som enhjørning samt Oskar og Alberte Søholt som popcorn. Foto: Kristina V. Skjoldborg

12 Erhvervsdrivende

Om de to drenge også tog et smut forbi Mr. Ebbe er ikke til at vide, men flere børn havde i hvert fald besøgt tøjbutikken på Byens Plads.

- Jeg tror, der har været 15 børn forbi i dag, og jeg synes, det er sejt, de begiver sig ud i det her vejr. Fastelavn er en rigtig hyggelig tradition, som giver noget god energi til byen, sagde Søren Schou fra Mr. Ebbe & Ann-Bett.

Følgende butikker og erhversdrivende delte slik ud: Sportmaster, Beth Baun, Mr. Ebbe, Rema 1000, Matas, Imerco, Refborg, Time Out, Askholm Optik, Brunn og Fasterholdt, Billund Apotek samt Teddy Bear Art Museum.

6-årige Mathilde Johannesen var kriger. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Pilu Kjær på 6 år var Darth Vader. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Emil Frederiksen på 7 år var politibetjent, mens lillebror Malthe på 5 år var Darth Vader. Foto: Kristina V. Skjoldborg
De 12-årige piger Emilia Kristiansen, Luna Vita-Lund, Lise Lotte Lund, Cecilie Reinau og Freja Kristiansen var også klædt ud. Søren Schou fra Mr. Ebbe sneg sig også med ind på billedet. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Birthe Vandting (tv) og Pia Friis var også klædt ud i dagens anledning. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Der var slik til store og små. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Der skulle nogle gange mod til at synge for ekspedienterne. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce