Annonce
Sport

FC-cheftræner: Vanvittigt at snakke om krise

Er der krise i FC Fredericia? Nej, det er vanvittigt at tale om, mener cheftræneren. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Jonas Dal og FC Fredericia har tabt tre kampe i træk, men cheftræneren mener ikke, at klubben har ramt en kriseperiode.
Annonce

Fredericia: Tre nederlag i træk og en skidt indsats mod Hvidovre. Det begynder at lugte af krise i FC Fredericia i 1. divisions slutspurt, men cheftræner Jonas Dal tager ikke det ord i sin mund.

- Vi ligger nummer tre. Det ville være vanvittigt at snakke om krise. Der er ikke engang krisestemning. For mig at se er en kritisk situation at smide handskerne og sige: Vi ved slet ikke, hvad vi skal gøre. Og der er vi slet ikke, sagde cheftræneren efter 2-1-nederlaget til Hvidovre.

Han mener, at præstationerne i de tidligere kampe berettiger alt andet end krisesnak.

- Se på kampene mod Vejle og Vendsyssel. Her ved vi udmærket, hvad vi skal. Det ved vi også i dag, men der var nogle bekymrende ting, hvor vi ikke lykkes med vores måde at spille på. Situationen er bekymrende, hvis det fortsætter. Men det er ikke en krise, sagde Jonas Dal.

Annonce

Tidligt bagud

FC Fredericia var bagud 2-0 efter 16 minutter, og så er det svært at vinde.

- Det, der er helt skidt i dag, er, at vi så tidligt kommer bagud. Det giver os bare nogle elendige vilkår for at kunne vinde, selvom vi i lange perioder er det bedste hold, sagde Jonas Dal.

Han skal nu i gang med at analysere kampen i bund. Ligesom han har gjort med nederlagene til Vejle og Vendsyssel.

- Hvis vi bare siger, det hele er noget lort, når vi taber, og at alt er godt, når vi vinder, bliver det for simpelt. Vi skal have kigget på, hvad vi kan gøre bedre. Det handler om detaljer, sagde han.

FC Fredericia spiller igen allerede søndag, hvor Skive venter på hjemmebane.


Det der er helt skidt i dag er, at vi så tidligt kommer bagud. Det giver os bare nogle elendige vilkår for at kunne vinde, selvom vi i lange perioder er det bedste hold.

Jonas Dal, cheftræner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Annonce