Annonce
Sport

FC Fredericia forlænger med nøglespiller

Mathias Gertsen forlænger sin kontrakt med FC Fredericia. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Mathias Gertsen fortsætter i FC Fredericia. Midtbanespilleren, der havde kontraktudløb med klubben denne sommer, har sat sin signatur på en et-årig forlængelse.
Annonce

Fredericia: Midtbanespilleren Mathias Gertsen har skrevet under på en ny kontrakt med FC Fredericia. Han bliver i klubben et år mere.

- Jeg synes, at jeg har det godt i klubben. Så synes jeg også, at hvis vi kan holde nogenlunde sammen på den trup, som vi har nu, har vi et rigtig godt hold. Vi spiller på den måde, som jeg synes, vi skal spille på. Så det har også spillet en stor rolle, siger Mathias Gertsen i en pressemeddelelse.

Det er godt nyt for FC Fredericia, for Mathias Gertsen har været en nøglespiller i denne sæson med sit gode blik for spillet og sin gode pasningsfod.

Han kom til klubben fra Kjellerup i 2018 og tog dermed samme tur som cheftræner Jonas Dal, der trak ham med sig til FC Fredericia. Den første sæson i klubben blev dog en til glemmebogen for midtbanespilleren, som ikke fik en chance for at vise sig frem.

Helt anderledes har det set ud i denne sæson, hvor han fik chancen i skyggen af en drilsk skade til Dennis Høegh. Mathias Gertsen greb chancen og har spillet 27 kampe for klubben - 25 af dem fra start.

- Det er en kæmpe kontrast i forhold til den første sæson, og det var også en af årsagerne til, at jeg vil være her i hvert fald et år mere. Fordi jeg ikke spillede i første sæson, har jeg det som om, at jeg kun har været her i et år, siger Mathias Gertsen.

Annonce

Kan udvikle sig mere

Den kreative midtbanespiller har i alt spillet 39 kampe for FC Fredericia, og direktør Stig Pedersen forventer, at han bliver endnu bedre.

- Vi tror på, at Mathias kan udvikle sig endnu mere i klubben. Han har udviklet sig meget i den tid, han har været her og er blevet en nøglespiller, siger direktøren.

Der er fortsat en række FC Fredericia-spillere med kontraktudløb efter sæsonen:

Dennis Høegh, Mathias Johannsen, Andreas Raahauge, Lukas Enevoldsen og de tre lejesvende fra FC Midtjylland: Victor Torp, Uzo og Nikolaj Kirk. Martin Mikkelsen og Jacob Buus har også udløb og har begge fundet nye arbejdsgivere i Aarhus Fremad og AC Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce