Annonce
Sport

FC Fredericia forlænger med storsponsor - stadion beholder sit navn

Navnet på den nye tribune på Monjasa Park er en del af aftalen mellem FC Fredericia og Monjasa. Arkivfoto: Søren Gylling
Monjasa og FC Fredericia forlænger samarbejdet til udgangen af 2025. En vigtige aftale for os, siger Stig Pedersen, direktør i FC Fredericia.

Fredericia: FC Fredericias hjemmebane hedder også efter årsskiftet Monjasa Park.

Aftalen mellem FC Fredericia og Monjasa udløb ved udgangen af 2021, men den er nu forlænget, så den strækker sig til udgangen af 2025.

- Det er en vigtig aftale for os. Monjasa er vores største sponsor, og det er en aftale, som har afgørende betydning for vores forretning, siger Stig Pedersen, direktør i FC Fredericia, der ikke ønsker at fortælle om økonomien i aftalen.

Annonce

Olie- og shipping-virksomheden Monjasa, som omsætter for et tocifret milliardbeløb, købte tilbage 2009 navnesponsoratet på stadion i Fredericia, som siden har heddet Monjasa Park og gør til minimum udgangen af 2025.

- Med den nye aftale nærmer vi os 15 år med uafbrudt lokal støtte til FC Fredericia og hjemmebanen Monjasa Park. I dag sejler vores skibe ofte langt fra Fredericia, men vi er stolte af vores by og vil altid bidrage til udviklingen af den kulturelle og sportslige profil til glæde for fredericianerne og oplande, siger Svend Stenberg Mølholt, Group COO hos Monjasa, ifølge en pressemeddelelse.

To synlige elementer

Aftalen mellem FC Fredericia og Monjasa indbefatter udover stadionnavnet et tribunesponsorat, som gælder for den nybyggede tribune.

- Der er forskellige elementer i aftalen, men de mest synlige er selvfølgelig stadionnavnet og navnet på vores nye tribune, siger Stig Pedersen.

Den nye tribune blev taget i brug mod slutningen af seneste sæson, men det har på grund af coronarestriktionerne omkring fodboldkampene endnu ikke været mulig at holde en indvielsesfest.

- Den kommer, og det sker forhåbentligt til september, når der ikke længere er restriktioner i forhold til vores kampe, siger Stig Pedersen og fortsætter:

- Vi sørger for, at det bliver en begivenhed for alle, som har lyst til at være med, og Monjasa er med omkring det arrangement.


Der er forskellige elementer i aftalen, men de mest synlige er selvfølgelig stadionnavnet og navnet på vores nye tribune.

Stig Pedersen, direktør i FC Fredericia


Annonce
Vejle For abonnenter

20-årige Mathilde var halvanden time fra at dø: Nu er hun tjener med en halv arm

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Drikkevand bliver dyrere: Vandværker betaler landmænd for at droppe sprøjtemiddel

Vejle For abonnenter

Sidst jeg græd, var da hun døde: Mød Jens Peter i serien "Mennesker"

Hedensted

Hvad mit handicap er? 34,8 - og et amputeret ben

Kultur

Se alle billederne: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik tog sig god tid til at se Jellingstenene og Kongernes Jelling

Billund

Sjællandsk tophold snuppede to point i Grindsted: - Vi tabte til et smartere hold

Vejle For abonnenter

DF'er sagde nej til ekstra millioner til ældreområdet: Korrekt - jeg ville ikke bryde rammen, men vi fik meget til ældre

Sport

OL-finalen, han aldrig fik lov til at deltage i, var den største oplevelse: Martin Gjeding ser tilbage på en karriere med heksekedler på Balkan, forsøg på bestikkelse og et utal af store finaler

Vejle

Se video fra mindehøjtidelighed: Formand for Vejle Cykel Motion kørte med Chris Anker Sørensen dagen før ulykken

Danmark For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Alarm 112

30-årig københavner kørte meget slingrende på Vejlefjordbroen

Hedensted For abonnenter

Dora mistede som 56-årig sit job og sin identitet: Nu er hun snart SOSU-assistent med masser af overskud

Egtved

Stemningen var eksplosiv, men økonomien løb kun lige rundt: Alligevel afløser festival det, som alle har kendt til gennem mange år

Annonce