Annonce
Sport

FC Fredericia henter atter højreback i FC Midtjylland

Uzo skal igen spille for FC Fredericia. Højrebacken er lejet i Midtjylland for hele sæsonen 20/21. Arkivfoto: Mette Mørk
Uzo vender tilbage til FC Fredericia og forstærker dermed klubbens højre back.
Annonce

Fredericia: FC Fredericia henter højrebacken Uzo tilbage fra FC Midtjylland på en lejeaftale, der i første omgang gælder til årsskiftet.

Dermed skal Uzo - med det fulde navn Henry Uzochokwu - spille for FC Fredericia for tredje sæson i træk.

- Vi er glade for, at Uzo nu igen er en del af truppen i FC Fredericia. Vi kender ham godt og ved, hvad han bidrage med. Det bliver hans tredje sæson i klubben, og han kan derfor lynhurtigt gå ind og være en naturlig del af truppen, siger direktør Stig Pedersen i en pressemeddelelse.

Uzo kan besætte begge back positioner, og han kan også gøre sig gældende på de to ydre offensive pladser. Han er især kendt for sin fart, som gør ham til en farlig spiller i offensiven.

Defensivt har det set lidt mere usikkert ud.

- Med tilgangen af Uzo er truppen for efteråret ved at være komplet, men vi leder stadig efter en offensiv forstærkning, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia har i hele opstarten ledt efter en højre back og en spidsangriber. Sidstnævnte har klubbens træner Michael Hansen udfyldt med både Steven Enna og Anders Holvad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket er fortsat bekymrende højt: Se de nyeste coronatal for Vejle her

Annonce