Annonce
Sport

FC Fredericia henter midtbanetalent i VB

Alexander Jensen skifter fra Vejle Boldklub til FC Fredericia. Her er han i aktion for VB mod Århus Fremad i optakten til sæsonen. Arkivfoto: Mette Mørk
Alexander Jensen skifter fra Vejle Boldklub til FC Fredericia. Den unge midtbanespiller er allerede med, når klubben spiller mod Fremad Amager i aften.
Annonce

Fredericia: FC Fredericia har forstærket sin trup med den 19-årige midtbanespiller Alexander Jensen, der skifter til klubben fra Vejle Boldklub.

Alexander Jensen er fra FC Midtjyllands akademi, som han spillede for indtil U15-årgangen. Herefter skiftede han til Vejle Boldklub.

- Han er det, man kalder for en otter. Det er en spiller, vi har fulgt et stykke tid og talt med Vejle om. Han har et kæmpe potentiale, men han har været en del af en klub, som har en stærk og stor trup, siger  FC Fredericias direktør Stig Pedersen.

Alexander Jensen gør sig bedst som den mere fremadrettede af de to centrale midtbanespillere i FC Fredericias 4-2-3-1-formation.

Han havde kontrakt med Vejle frem til årsskiftet, men den kontrakt er han blevet løst fra. FC Fredericia har ikke betalt overgangssum for at få Alexander Jensen, men:

- Vi har lavet en aftale der tilgodeser både os og VB, såfremt han klarer sig godt. Vi går ikke i detaljer med aftalen, men VB har været særdeles velvillige i forløbet, siger Stig Pedersen.

Alt tyder på, at der er tale om en videresalgsklausul. Altså at VB modtager penge, hvis Alexander Jensen bliver solgt i fremtiden.

Annonce

Godt besat

FC Fredericia er godt besat på midtbanen. Christian Ege Nielsen, Raphael Onyedika, Mathias Gertsen, Andreas Oggesen og Dennis Høegh kan alle spille der.

- Men vi skal også tænke længere frem end indeværende sæson, siger Stig  Pedersen.

Tilgangen af Alexander Jensen ændrer ikke ved, at FC Fredericia fortsat leder efter en offensivspiller med fart og mål i støvlerne.

Alexander Jensens kontrakt løber til sommeren 2023.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Spritbilist afsløret på Vesterbrogade

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Annonce