Annonce
Sport

FC Fredericia kom i mål, men det må ikke blive pinligt

Mathias Gertsen og FC Fredericia møder søndag FC Roskilde, som er rykket ud af 1. division. Arkivfoto: Morten Pape
Jonas Dal, træner for FC Fredricia, må med sikkerhed undvære Dennis Høegh mod FC Roskilde, mens flere af de øvrige i FC-truppen meldes tvivlsomme deltagere mod nedrykkeren.
Annonce

Fredericia: Tirsdag kom FC Fredericia i mål og sikrede sig tredjepladsen, som er en tangering af klubbens hidtil bedste placering.

Dér endte FC Fredericia også for 10 år siden, sæsonen 2019/10.

Selvom det er afgjort, at FC Fredericia tager tredjepladsen, går Jonas Dal, træner for FC Fredericia efter to sejre.

For FC Fredericia står der som nævnt ikke noget på spil, og det gør der heller ikke for modstanderne - formentligt.

FC Roskilde, som FC Fredericia søndag møder ude, er rykket ud, mens Nykøbing FC, der i sidste runde gæster Monjasa Park, lever endnu, men det kan se anderledes ud efter den kommende runde.

Med to runder igen har Nykøbing FC fem point til en redningsplads så for, at falstringerne skal holde sig i live, kræver det i den kommende runde sejr over Vendsyssel samtidig med, at Hvidovre ikke får point mod Næstved.

- Vi står mod to kampe, som efter al sandsynlighed er mod hold, der rykker ned. Da jeg trænede Kjellerup, tog vi fire point fra Hvidovre og Næstved, som den sæson rykkede op i 1. division, og så kunne vi prale med, at vi var bedre end oprykkerne, siger Jonas Dal og fortsætter:

- Vi skal ikke tabe til to nedrykkere - det vil være pinligt og se skidt ud, når vi nu har haft en flot sæson.


Vi skal ikke tabe til to nedrykkere - det vil være pinligt og se skidt ud, når vi nu har haft en flot sæson.

Jonas Dal, FCF-træner


Annonce

Dennis Høegh sidder over

Jonas Dal forventer først, at der er endeligt overblik i forhold til bemandingen til kampen mod FC Roskilde op til kampstart.

Både fysisk og mentalt er spillerne slidte efter en halvsæson uden lige, og flere døjer med diverse småskavanker.

- Vi spillede to kampe med få dages mellemrum, og efter et par vanvittige måneder var det hårde kampe at komme igennem, siger Jonas Dal.

Mathias Johannsen, Nicolaj Ritter, Christian Ege og Henry Onuorah hører til blandt dem, som næppe har til en hel kamp.

På positivsiden er Andreas Oggesen tilbage, efter han de seneste to kampe sad ude med karantæne, men FC Fredericia slipper ikke for at tage hensyn til karantænelisten, da Dennis Høegh denne gang er ude grundet karantæne.

- Jeg tvivler på, at Dennis Høegh havde spillet, hvis det var muligt, da han har problemer med sin ene ankel, siger Jonas Dal.

FC Fredericias formodede startopstilling mod FC Roskilde.FC Fredericias indskiftere vælges blandt disse: Andreas Raahauge (målmand). Nicolaj Ritter, Mathias Johannsen, Kristian Kirkegaard, Nicolaj Kirk og Martin Mikkelsen.Karantæne: Dennis Høegh.Skadet: Joachim Wagner.Dommer: Lasse Graagaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce