Annonce
Sport

FC Fredericia må undvære nøglespiller mod VB  - drilsk skade holder ham ude af lokalopgøret

Nicolaj Ritter har været en af de bedste FC Fredericia-spillere denne sæson, men nu er han ude med en skade. Arkivfoto: Søren E. Alwan
FC Fredericia må måske undvære Nicolaj Ritter i sæsonens sidste syv kampe. Backen gik ud med en skade, da FC Fredericia tabte 4-2 til Vendsyssel tirsdag.
Annonce

Fredericia: Der er gang i et hårdt og brutalt 1. divisions-program, og nu er den første FC Fredericia faldet for kampprogrammets klinge.

Venstreback Nicolaj Ritter blev skadet i 4-2-nederlaget til Vendsyssel, og han kan måske se frem til en længere pause. Han udgik af kampen efter 56 minutter med et riv i lysken.

- Skaden kom ud af det blå. Det var sådan en situation, hvor jeg nok strakte mig lidt mere efter bolden, end godt er, og så gik det galt. Jeg mærkede intet til den, før den kom, siger Nicolaj Ritter og fortsætter:

- Havde det været sådan en, jeg kunne mærke og spillede videre på, ville jeg være rigtig træt af mig selv. Men den kom pludseligt, og det er sådan noget der sker, når kroppen er ekstra træt.

Annonce

Hvor længe er han ude?

Hvor længe han er ude er umuligt at sige noget om. Det drilske ved et riv i lysken er, at man kan være ude i uger, eller man kan være ude i måneder.

- Der har været positive tegn i dag. De første to dage var det rigtig slemt, men det går bedre nu. Det drilske er, at det kan være galt igen om to dage, så det er virkelig svært at sige noget om, forklarer Nicolaj Ritter.

I bedste fald bliver pausen på et par uger. I værste fald kommer han ikke til at spille mere fodbold i denne sæson.

Sikkert er det, at han går glip af lørdagens opgør mod Vejle Boldklub.

- Det ærgrer jeg mig selvfølgelig over. Der er ingen kampe, der er vigtigere end andre, men det er en kamp, man gerne vil spille. Vi spiller altid gode kampe mod dem, og de har et fedt stadion. Jeg kender stadig et par stykker fra Vejle, og det er altid sjovt at spille om håneretten, siger han.

Nicolaj Ritter var kortvarigt i Vejle i efterårssæsonen 2018, men han fik ikke forlænget sin kontrakt efter klubbens oprykning til Superligaen.

Annonce

Vi skal være der

Nu er han nøglespiller i FC Fredericia og har konsekvent været en af klubbens bedste spillere denne sæson. Derfor bliver det også et tab for FC Fredericia at have ham på sidelinjen.

I tirsdags tabte FC Fredericia med 4-2 til Vendsyssel, og nu er der hele 10 point op til førstepladsen. Men håbet er lysegrønt.

- Som Jonas Dal, sagde til os her til morgen: Hvis Vejle skulle få nogle store gummiben, er det godt nok ærgerligt ikke at have været der. Men de skal gå meget i stå. De skal vel vinde to-tre kampe mere for at sikre sig oprykning, siger Ritter.

- Men der er sket vildere ting i sport før.

Kampen mellem FC Fredericia og Vejle Boldklub sparkes i gang klokken 13.00.

Forventet startformation. Bænken: Andreas Raahauge, Nikolaj Kirk, Lukas Enevoldsen, Andreas Oggesen, Anders Holvad, Dennis Høegh, Martin Mikkelsen. Skader: Nicolaj Ritter, Joachim Wagner. Karantæner: Ingen.


Vores seneste kamp på Vejle Stadion er en af de fedeste oplevelser, jeg har haft som fodboldspiller.

Nicolaj Ritter, venstre back
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce