Annonce
Sport

FC Fredericia ramt på nøgleposition: Spiller smittet med corona-virus

Elias Rafn Olafsson må stå over, når FC Fredericia søndag spiller i Hjørring mod Vendsyssel. Målmanden er smittet med Covid-19. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Målmand Elias Olafsson er smittet med Covid-19. Han blev smittet, da han var af sted med Islands U21-landshold.
Annonce

Fredericia: FC Fredericias målmand Elias Olafsson er smittet med Covid-19.

Dermed er han ude, når FC Fredericia søndag spiller ude mod Vendsyssel og sandsynligvis heller ikke til rådighed, når FC Fredericia i næste uge møder HB Køge og Skive.

Elias Olafsson blev smittet, da han var af sted med Islands U21-landshold. Han kom onsdag retur til Danmark og blev testet i lufthavnen. Torsdag indløb det positive testresultat.

- Han nåede heldigvis ikke at træne, efter han kom til Danmark, så han har ikke været i kontakt med holdkammeraterne, siger Stig Pedersen, direktør i FC Fredericia.

Ifølge Stig Pedersen er Elias Olafssons eneste symptom lidt kriller i halsen.

- Ellers føler han sig frisk, men nu er han gået i selv-isolation, som protokollen foreskriver, siger Stig Pedersen.

Elias Olafsson er den første FC Fredericia-spiller, som er blevet smittet med Covid-19. Han skal nu frem til onsdag holde sig i selv-isolation, og derefter skal han igennem en genoptræningsfase, inden han må indgå i træningen med de øvrige og spille kampe.

Annonce

Der er brug for Nybo

Elias Olafsson kom i sommerpausen til FC Fredericia på en lejeaftale fra FC Midtjylland, og han etablerede sig som fredericianernes førstevalg i målet.

Nu bliver der imidlertid brug for sidste sæsons førstekeeper Alexander Nybo, som til gengæld også er klubbens eneste målmand.

- Det er en sårbar plads, og derfor har vi mulighed for at få udsat vores kampe, hvis vi ender i den situation, at begge vores målmænd er ude, siger Stig Pedersen.

Alexander Nybo har på det seneste stået to kampe. Han passede målet, da FC Fredericia spillede pokalfodbold mod FC Sydvest, og da FC Fredericia i sidste uge spillede testkamp mod Hamburger SV.

Også Agust Hlynsson fra AC Horsens var med på det islandske U21-landshold, men ifølge Stig Pedersens oplysninger blev kun én af de islandske spillere smittet med Covid-19, og det var altså FC Fredericia-målmanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Spritbilist afsløret på Vesterbrogade

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

CORONAVIRUS

Live: Ministre indkalder til pressemøde søndag eftermiddag

Annonce