Annonce
Sport

FC Fredericia skal forstærke sig på én position - måske med en kending

Justin Shaibu (i forgrunden) kan blive enden på FC Fredericias søgen efter en angriber. Hans kontrakt med klubben udløb til nytår, men en ny aftale er mulig. Arkivfoto: Michael Svenningsen
FC Fredericia mangler at finde en angriber til en ellers komplet trup. Løsningen kan være en ny kontrakt til Justin Shaibu, som spillede i klubben i efteråret.
Annonce

Fredericia: Transfervinduet er atter åbent, og dermed kan fodboldklubberne lede efter forstærkninger januar ud.

Hos FC Fredericia er direktør Stig Pedersen godt tilfreds med den nuværende trup. Der mangler kun forstærkning til den forreste position.

- Vi skal have en angriber, og så føler vi os godt dækket ind, siger han.

Et oplagt bud på en angriber er Justin Shaibu, som spillede for FC Fredericia i efteråret. Hans kontrakt udløb til nytår, og det er et åbent spørgsmål om han tager endnu en periode i FC Fredericia. Parterne er i dialog.

FC Fredericia forstærkes indefra i angrebet, idet Anders Holvad der på vej tilbage fra en skade. Han spillede glimrende i sæsonens indledning, men kom til at optræde for lidt i efteråret.

FC Fredericias træningskampe

FC Fredericia har planlagt tre træningskampe i opstarten:

23. januar klokken 13: Middelfart.

30. januar klokken 14: Skive

4. februar: Kolding

Højrebacken Uzo har også forladt FC Fredericia, efter at hans lejeaftale med klubben ophørte ved årsskiftet. Han vil prøve noget nyt og vender ikke tilbage til klubben. Uzo nåede at optræde i 12 kampe for FC Fredericia i efteråret, men han spillede blot 295 minutter. Derfor giver beslutningen god mening både for klub og spiller.

-Vi synes ikke i første omgang, at vi mangler en højre back. Men måske kommer der noget ind, der kan dække både højre back og andre positioner, siger Stig Pedersen.

Mikkel Knudsen sidder hårdt på positionen som højre back, og i en snæver vending kan stopper Lukas Enevoldsen dække ind.

Annonce

Nogle skal måske ud

Januar-vinduet er ofte et, som klubberne bruger til at korrigere truppen, hvis tilgangene i sommerens transfervindue ikke sad i skabet. FC Fredericia holder øjnene åbne for muligheder der måtte opstå, men at klubben blot leder efter en angriber signalerer, at man er godt tilfreds med den nuværende trup.

Det er dog ikke utænkeligt, at spillere kommer til at forlade klubben, og det kan selvsagt skabe et behov for at hente nyt blod ind.

- Vi har en række spillere med udløb til sommer, og jeg kan ikke afvise, at nogle af dem forlader os. Hvis nu en spiller er på vej til en anden klub, kan det give mening både for os og ham, at vi slipper hinanden før tid, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia har 10 kontraktudløb denne sommer. De fire af dem er lejespillere fra FC Midtjylland, mens Andreas Oggesen, Agon Mucolli, Alexander Nybo og Dennis Høegh er de mest fremtrædende navne af de resterende.

FC Fredericia bruger også januarvinduet på at kigge længere frem.

- Vi sidder også og kigger på spillere, vi kunne tænke os til klubben i næste sæson, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia har planlagt fire tre træningskampe den kommende tid. 1. division begynder for FC Fredericias vedkommende fredag den 12. februar med en udekamp mod Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce