Annonce
Sport

FC Fredericia skuffede fælt og tabte til bundhold

Mads Eriksen og FC Fredericia skuffede søndag hjemme med nederlaget til Nykøbing FC. Arkivfoto: Mette Mørk

Victor Torp scorede for FC Fredericia, som hjemme tabte 2-1 til Nykøbing FC.

Annonce

Fredericia: FC Fredericia skuffede søndag fælt med nederlaget på 2-1 hjemme på Monjasa Park til Nykøbing FC.

FC Fredericia lå inden kampen nummer fire, mens falstringerne kom til Fredericia som 1. divisions nummer næstsidst. Første halvleg var en ganske underholdende omgang med muligheder til begge hold. De første kom til FC Fredericia, som i løbet af de første cirka 20 minutter havde et par gevaldige chancer.

Efter et kvarter var Dennis Høegh tæt på med en hovedstødsafslutning efter godt forarbejde fra Christian Sørensen, men Sebastian Olsen i Nykøbing FC-målet klarede med en flot parade.

Samme Olsen kom små fem minutter senere atter i vejen, da Christian Sørensen fik en god skudmulighed fra kanten af feltet efter fint forarbejde af Anders Holvad og Nicolaj Ritter.

Første halvlegs største mulighed faldt dog til gæsterne. Den kom cirka 10 minutter inden pausen, da der opstod noget forsvarskludder hos værterne, og det endte med, at et indlæg havnede hos en helt fri Mads Kaalund, hvis afslutning tog den ene opstander.

En jævnbyrdig første halvleg sluttede uden mål trods store muligheder til begge hold.

Annonce

Målene kom efter pausen

Målene kom efter pausen, og det var Nykøbing FC, som et par minutter inde i anden halvleg slog til.

Igen sejlede det i FC-defensiven, og pludselig stod Mathias Gehrt ret alene og fik frit løb mod FC-målet. Gehrt takkede for mulighed og passerede en sagesløs Alexander Nybo.

Målet skabte uro hos hjemmeholdet, og falstringerne kom til et par halve muligheder, som dog ikke førte til noget. FC Fredericia kom dog tilbage.

Hjemmeholdet fik et frispark to-tre meter uden for gæsternes straffesparkfelt, og det sparkede lejespilleren fra FC Midtjylland direkte i kassen. Den scoring pustede noget liv i hjemmeholdet, men selv om FC Fredericia havde bolden meget, blev der ikke skabt chancer af nævneværdig størrelse.

Med 10 minutter igen gik det så galt for FC Fredericia, og igen så defensiven skidt ud. Gæsternes Mikkel Dahl stod bemærkelsesværdig fri, og han kørte ned mod Nybo, som han passerede til 2-1-føring.

De sidste 10 minutter af den ordinære tid og i dommerens ekstra fire minutter fik FC Fredericia ikke skabt noget, og det sluttede med et skuffende nederlag.

FC Fredericia spiller igen allerede onsdag, når det i Viborg gælder andenrunde-kampen i pokalturneringen. Næste 1. divisions-kamp er søndag 16. september, når der venter et besøg hos Fremad Amager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce