Annonce
Sport

FC Fredericia spiller "hemmelig" træningskamp mod tysk storklub

Alexander Nybo skal spille 90 minutter mod HSV. Han har ikke haft et minut på banen i 1. division denne sæson. Arkivfoto: Johnny Pedersen
FC Fredericia møder torsdag HSV i en træningskamp. Opgøret er lukket for offentligheden, og derfor er tidspunktet også hemmeligt.
Annonce

Fredericia: Hamburger SV. Eller Hamburger Sports Verein om man vil.

De fleste kender nok den tyske storklub, og torsdag skal FC Fredericia spille træningskamp mod netop den. Opgøret er lukket for offentligheden og derfor er spilletidspunktet og stedet hemmeligt, men den foregår et sted i Tyskland.

Opgøret kommer i en tid, hvor FC Fredericia ellers kunne se frem til 14 dages kamppause.

- Vi har en håndfuld spillere, som ikke har spillet ret meget. Der er flere som skal have en hel kamp i kroppen, hvor de bliver matchet på så højt niveau, som vi overhovedet kan finde, siger direktør Stig Pedersen.

Reservemålmand Alexander Nybo er en af dem, der kan se frem til 90 spilleminutter. Det samme kan Lukas Enevoldsen, Mathias Johannsen, Uzo og Alexander Jensen.

- Vi blev ikke spurgt om kampen i går. Vi fik en henvendelse for 14 dage siden, og det er attraktivt at måle sig mod så god en modstander, siger Stig Pedersen.

HSV står med to sejre for to kampe i 2. Bundesliga. Det er en række, som hører til nogle etager over den danske 1. division.

- Det kan godt blive en ordentlig omgang for os, konstaterer Stig Pedersen.

FC Fredericia gør turen til en mini træningslejr. Spillerne mødte ind onsdag og kommer hjem torsdag efter kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

To børnehaver i Vejle ramt af corona: 51 børn og 11 voksne sendt hjem

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Flere strålede i en flot VB-sejr

Annonce