Annonce
Sport

FC Fredericia tabte hedeslaget i Vejle

Det blev lørdag til nederlag for Andreas Oggesen og FC Fredericia i Vejle. Arkivfoto: Mette Mørk
FC Fredericia tabte 2-0 i Vejle på en scoring i slutningen af den første halvleg og i slutningen af anden.
Annonce

Vejle: FC Fredericia tabte lørdagens lokalopgør i Vejle med 2-0.

Arbnor Mucolli bragte i slutningen af første halvleg VB foran med 1-0, og kampens slutfase afgjorde Leonel Montano forestillingen med scoringen til 2-0.

Kampen forgik i den tidlige eftermiddagshede på Vejle Stadion, og varmen satte sit præg på kampen.

VB-træner Constantin Galca foretog flere udskiftninger i forhold til det hold, som tre dage tidligere spillede i Næstved. Mest bemærkelsesværdigt var det, at topscorer Kjartan Finnbogason måtte tage plads blandt indskifterne, og i stedet spillede Adam Jakobsen på toppen.

Desuden var der mod FC Fredericia fundet plads i startformationen til Juhani Ojala, Viljormur Davidsen, Jacob Schoop og Arbnor Mucolli, og de spillede i stedet for Mads Lauritsen, Malte Amundsen, Tobias Sommer og Leonel Montano.

Også FC Fredericia byttede i forhold til seneste kamp; nederlaget i tirsdags til Vendsyssel.

Nicolaj Ritter måtte som ventet sidde ud på grund af den lyskenskade, han indkasserede mod nordjyderne. Desuden måtte Anders Holvad og Kristian Kirkegaard tage plads på tribunen, og i stedet spillede Mathias Gertsen, Martin Mikkelsen og Agon Mucolli fra start.

Det var gæsterne, som kom bedst i gang og spillede sig til den første mulighed. Et udmærket angreb endte med et indlæg fra venstre side, men inde foran mål var ingen vågne.

VB kom dog hurtigt med, og VB har bedst i en halvkedelig første halvleg med meget få chancer. Wahid Fagir kom til et par afslutninger, som dog manglede kraft og præcision, og så kom FC Fredericias målmand Alexander Nybo et par gange slemt på mellemhånd i forbindelse med hjørnespark, og i det ene tilfælde måtte FC Fredericia-anfører heade væk i en position tæt ved målstregen.

Mod slutningen af første halvleg fik VB sat et godt angreb sammen, og det gav resultat. Wahid Fagir fik bolden ude på højrekanten, og via Adam Jakobsen endte bolden hos Arbnor Mucolli, som tørt sparkede bolden i kassen uden chance for Alexander Nybo.

Anden halvleg lignede i lange perioder den første.

Langt det meste spil foregik mellem de to straffesparksfelter.

Varmen satte uden tvivl sine begrænsninger på det, der foregik inde på banen. Vinden stod nærmest stille på Vejle Stadion, hvor solen for det meste skinnede.

Det lykkedes kun sjældent FC Fredericia at få sat noget spil op på hjemmeholdets banehalvdel, og heller ikke VB-holdet havde held til at skabe det store.

VB’s første gode afslutning kom med lidt flere end 10 minutter igen, da bolden efter et godt angreb endte hos Wahid Fagir, som trykkede fint af, men Alexander Nybo havde styr på afslutningen.

I slutfasen satsede FC Fredericia, og i forbindelse med et hjørnespark kom gæsterne tæt på, men kort efter punkterede kampen.

Netop indskiftede Kjartan Finnbogason fik fat i kuglen ude på fløjen, og Finnbogason fandt med et flot indlæg Leonel Montano, som afgjorde forestillingen med sin anden scoring i træk på hjemmebane.

FC Fredericia spiller igen torsdag, når det hjemme gælder mødet med Hvidovre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce