Annonce
Sport

FC Fredericia tester fire nye spillere den kommende uge

Den mest kendte af FC Fredericias fire prøvespillere er Sebastian Avanzini, som tidligere har spillet i AC Horsens. Arkivfoto: Ole Nielsen
FC Fredericia leder efter en højre back og en angriber, og derfor har klubben fire nye ansigter til prøvetræning.
Annonce

Fredericia: Der er en måneds tid til 1. division begynder igen, og mandag begynder FC Fredericia at træne frem mod den kommende sæson.

Træningen kommer til at indeholde flere nye ansigter. Christian Tue Jensen og Elias Rafn Olafsson er kommet til fra FC Midtjylland, og Mikkel Knudsen er vendt retur fra Viborg.

Derudover tester klubben fire mand, og de skal levere en flot præstation til træning, hvis de skal gøre sig forhåbninger om en kontrakt med FC Fredericia.

I skrivende stund mangler klubben mest af alt en angriber og en højre back.

På angriberpositionen tester klubben den 21-årige nigerianer Monday Etim, som i sidste sæson spillede for nedrykkeren FC Roskilde. Etim scorede tre mål i 20 kampe. FC Fredericia har hårdt brug for en angriber, da klubben blot råder over en naturlig angriber i amerikanske Steven Enna. Hvis han ikke fungerer eller blive skadet, sidder man med håret i postkassen.

Men Monday Etim skal virkelig overbevise Jonas Dal, hvis han skal have en kontrakt.

Annonce

To backs og en midt

Desuden tester klubben to spillere, der kan spille højre back. 20-årige Emil Ankersen er  kontraktløs efter at have været U19-spiller hos Esbjerg, og han kan både spille højre og venstre back. Han er fætter til tvillingerne Jakob og Peter Ankersen, som spiller i henholdsvis Esbjerg og Genoa.

Den anden back er 28-årige Sebastian Avanzini, som har en fortid i AC Horsens. Han har senest spillet på Færøerne for Klaksvik. Han kan dække begge back-positioner og kan også spille både højre og venstre wing.

FC Fredericia har brug for en højre back som gardering for Mikkel Knudsen, hvis han bliver skadet eller får karantæne. Men den nye mand skal finde sig i at se til fra bænken, hvis Knudsen er klar.

Sidste mand til prøvetræning er 19-årige Jacob Trenskow, som kan spille alle positioner på midtbanen. Her er FC Fredericia i forvejen yderst godt besat med Andreas Oggesen, Christian Ege Nielsen, Mathias Gertsen, Dennis Høegh og den nye mand Christian Tue Nielsen.

En kontrakt til Trenskow ligger altså ikke i kortene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Brysterne skal stadig støttes i Børkop

CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - op mod 100 besætninger skal aflives

Vejle

Et par hundrede brandalarmer er påvirket af strømsvigtet

Annonce