Annonce
Sport

FC Fredericia-træneren savnede mål

Michael Hansen og FC Fredericia tabte søndag til Silkeborg, som Michael Hansen kalder rækkens bedste hold. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Ifølge FC Fredericia-træner Michael Hansen kræver en sejr over Silkeborg, at mange rammer top-niveua eller meget tæt på.

Fredericia: Michael Hansen savnede mål og stod med en efter egne ord lidt flad fornemmelse, da han gjorde status efter FC Fredericia opgør hjemme mod Silkeborg.

FC Fredericia-træneren så gæsterne vinde 1-0 efter en kamp med chancer til flere end én scoring.

- Silkeborg havde flere opløb til muligheder end os, men vi kom til tre-fire meget store chancer, sagde Michael Hansen efter kampen og fortsatte:

Annonce

- Jeg manglede mål for at være tilfreds, for begge hold kom til en del muligheder.

Og så ærgrede det ham naturligvis, at kampens eneste mål blev scoret af en FC Fredericia-spiller, da Leonel Montano efter en halv times spil headede bolden i eget mål.

- Vi gjorde meget rigtigt, og strukturerne i vores spil var gode. Det er en kamp, vi godt kan bruge til noget, selvom vi tabte, sagde Michael Hansen.

De gjorde, hvad de kunne

FC Fredericia-træneren vurderede, at ingen af spillerne ramte top-niveau, men samtidig gjorde de fysisk, hvad de kunne.

- Skal vi vinde over et godt hold som Silkeborg, skal der være nogle af vores spillere, som rammer deres bedste niveau, og i dag (søndag, red.) skete det kun i få glimt, mente Michael Hansen.

- Men de gav, hvad de havde og spillede sig helt ud. Sådan er det, når man møder Silkeborg, for så kommer man til at bruge meget energi for at få fat i bolden, og når man har den, ved man, hvad der venter, når man mister den, fortsatte han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Annonce