Annonce
Sport

Ind og ud af startopstillingen: FC Fredericias anfører vil gerne spille mere, men han holder fokus på det, han kan gøre noget ved

Christian Ege Nielsen er både kulturbærer og anfører i FC Fredericia. Forsvarsspilleren har været i klubben siden 2012. Foto: Michael Svenningsen
Christian Ege ser helst sig selv spille alle kampe, men han er forståelig over for den store konkurrencesituation, som er i FC Fredericia i øjeblikket.

Fredericia: Anfører Christian Ege var tilbage i startopstillingen, da FC Fredericia fredag tabte 2-0 til Lyngby på Monjasa Park.

Den 30-årige midterforsvarer har været ud og ind af cheftræner Michael Hansens startopstilling denne sæson trods hvervet som kaptajn i klubben.

- Jeg vil helst spille, men jeg har også forståelse for, at vi har en super god trup med mange dygtige spillere. Jeg tager den spilletid, jeg kan få og gør det så godt, jeg kan, sagde Christian Ege efter kampen mod Lyngby og fortsatte:

Annonce

- Det er vigtigt, jeg stadig bliver ved med at træne godt og er professionel omkring mit hverv som fodboldspiller.

Er det nuværende hold den stærkeste FC Fredericia-trup, du har været en del af?

- Det er svært at sammenligne, synes jeg, men vi har en rigtig god trup med mange dygtige spillere. Heldigvis er mange af spillerne vores egne, og det lover godt for fremtiden, og det vi skal præstere i både denne sæson og fremover. Vi har en god kultur og et godt fællesskab omkring det at træne godt og være professionelle.

Har ikke mistet håbet om oprykning

Fredericia-anføreren spillede alle 90 minutter i fredagens kamp mod Lyngby, og trods tre nederlag i streg i 1. division, har han endnu ikke opgivet håbet om Superliga-fodbold, selvom fokusset er andetsteds.

- Jeg synes, vi har matchet de hold, vi har mødt. Også dem som ligger i toppen. Det var et slag over nakken i dag, men der er mange kampe endnu. Nu skal vi først og fremmest med i top seks, og så ser vi, hvordan det ser ud i forhold til de to øverste hold, sagde Christian Ege.

Selvom de seneste ugers resultater ikke er tippet i Fredericias favør, ser Christian Ege ingen grund til at sætte ind endnu.

- Jeg bruger ingen greb for at løfte humøret, fordi humøret er altid godt. Vi har et godt fællesskab, og vi har det godt med hinanden. Det påvirker resultaterne ikke som sådan.

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Stor VB-fremgang, men den rakte ikke i Brøndby - kun én faldt igennem, og det skyldtes et rødt kort

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Jonas gik op og ned ad Kiddesvej fra klokken 9 til 21: Så mange ture og kilometer nåede han

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Debat For abonnenter

I Flindts Fodspor: Jeg ved, hvem der bestemt ikke får min stemme ved valget

Vejle

De får revet tøjet i stykker, holdt hovedet under vand og bliver puttet i en ligpose: - Mange har opdaget, at det er skræmmende i halloweenhovedstaden Vejle

Erhverv For abonnenter

Grillkyllinger og citronmåner er altid et hit: Se hele listen med Vejle-virksomheder, der er blandt de 1000 største i Danmark

Vejle Boldklub For abonnenter

Trods nyt nederlag: Derfor ligner VB nu igen et rigtigt fodboldhold

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Se video: Ung landmand giver unge sygeplejersker anatomi-undervisning: 'Man lærer meget ved at holde et hjerte i hånden'

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

VEJLE

De graver på Posthusgrunden - og ups: Så var 12.000 husstande i Vejle uden vand. Trefor advarer mod misfarvet vand

Hedensted For abonnenter

Brokhovedet, der har en holdning til det hele: Uretfærdigheden over for den lille mand skubbede Jan ind i politik

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Hus på Strandvejen solgt for 4,2 mio.

Annonce