Annonce
Sport

FC Fredericias nye topscorer har bygget mål på sit spil, og nu drømmer han stort: - Jeg vil lade andre vurdere, hvornår jeg har 'fuldført' 1. division

Kristian Kirkegaard har fået bygget mål på sit spil, og den 24-årige offensivspiller står nu noteret for otte scoringer i dette års 1. division. Foto: Michael Svenningsen
Kristian Kirkegaard scorede tre mål i forrige sæsons 1. division. I år står han noteret for otte scoringer efter blot 16 kampe. Den nuværende Fredericia-topscorer har arbejdet med at bygge mål på sit spil, og nu drømmer han stort om fremtiden.

Fredericia: Han scorede to mål mod Vendsyssel og et mod Helsingør. Søndag nettede han så igen mod Nykøbing. Dermed står Kristian Kirkegaard noteret for fem scoringer i de seneste tre 1. divisionsopgør - og otte ligascoringer i alt for sæsonen.

Det er allerede fem mål mere, end hvad den 24-årige tekniker leverede i hele forrige sæson.

- Jeg havde en sidste sæson, hvor jeg virkelig kæmpede med at score mål. Jeg har haft stor fokus på, at det er noget, jeg har skulle lægge på mit spil. I forrige sæson kom jeg frem til chancerne, men jeg formåede ikke rigtigt at få sat slutprodukt på, sagde Kristian Kirkegaard efter søndagens sejr over Nykøbing og fortsatte:

Annonce

- I takt med selvtillid og en større rolle på holdet begynder det nu at vende for mig. Lige nu rider jeg på en bølge og tro på, at jeg kan lave mål. Jeg har helt sikkert fokus på at komme i situationer, hvor bolden kan falde ned til mig, og jeg kan være heldig at lave et mål.

Drømmen om Superliga

Kristian Kirkegaard og FC Fredericia ligger på en delt andenplads i 1. division, og holdets topscorer håber på, at han på et tidspunkt kan stifte bekendtskab med Superligaen. Også selv hvis det ikke skulle blive i Fredericia.

- Jeg tror enhver fodboldspiller drømmer om at spille det højest mulige af, hvad han har mulighederne for og evnerne til. Så hvis mine evner kun er til 1. division, er jeg tilfreds her, men hvis der skulle være nogen, som mener, at jeg har evner og er dygtig nok til at spille et andet sted, skal jeg ikke være for stor til at sige, jeg gerne vil spille Superliga, sagde Kristian Kirkegaard.

Synes du selv, at du er ved at have fuldført 1. division?

- Det er da helt sikkert et opfyldt delmål, at jeg er begyndt at være en mere fremtrædende spiller i 1. division generelt, men hvornår jeg lige har fuldført 1. division er et godt spørgsmål. Det vil jeg lade andre om at vurdere.

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Kampen minut for minut: Sådan tog VB et kæmpe point mod superligaens tophold

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Har du også undret dig over mennesker med gule overtræksdragter og 'uhyggelige' åndedrætsværn på Damhaven? Mystisk lugt har ført til overraskende opdagelse

Vejle For abonnenter

Nyt system til 100 mio. kr. skal forhindre trafikkaos på Storebæltsbroen: Derfor vil det ikke virke på Vejlefjordbroen

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Med ét forstummede ulvens hylen - Luka Djordjevic headede et stort point hjem til VB

Vejle Boldklub

Han blev den helt store helt for VB med en flot scoring i overtiden: Vi kan alle være stolte

Løvkvist: Messerschmidt kæmper for at vriste magten ud af døende hænder

Børkop For abonnenter

Undersøgelse viser overraskende resultat: Jordskred i stort sommerhusområde griber om sig - kan gøre skade på bebyggelser

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: VB leverede en god præstation - tre mand ragede dog højere op end resten

Vejle

Lukket café skabte problemer bag lågen: Men så trådte Tortilla Flats til

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Vejle Boldklub

VB slog til dybt inde i tillægstiden: Tog point fra topholdet

Erhverv For abonnenter

Skal du have en varmepumpe? Vejlefirma leverer trods varemangel

Give

Efter salg til Stofa: Fællesantenne overfører millionbeløb til det lokale foreningsliv

Annonce