Annonce
Sport

FC Fredericias trup er ikke komplet: Her mangler klubben at forstærke sig

Steven Enna er en af angriberne i FC Fredericias trup. Klubben leder efter en mere - gerne en med noget fart i stængerne. Arkivfoto: Michael Svenningsen
FC Fredericia skal have fundet en offensiv-spiller som kan score mål, styrke truppen og gerne spille flere positioner. Lander han, er truppen komplet.
Annonce

Fredericia: Alle klubber i verden leder efter en angriber, som kan lave mål. FC Fredericia er ingen undtagelse. Klubbens trup er næsten komplet, men der mangler en vigtigt brik.

- Vi vil selvfølgelig gerne finde den her superangriber. Men det vil hele Danmark, siger direktør Stig Pedersen med et smil.

Derfor er klubbens søgekriterie lige nu en offensivspiller. Altså en, som i princippet kan dække alle de offensive positioner.

- Vi leder efter en, der kan supplere vores i forvejen stærke trup. Gerne en der kan spille kant, lige bag angriberen eller som angriber. Og som har noget fart, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia har sådan set den spiller, man leder efter i truppen. Han hedder Joachim Wagner, men han er langtidsskadet uden udsigt til afklaring på sin skadessituation.

Kigger man længere tilbage på banen er Stig Pedersen tilfreds.

- Vi har mange kombinationsmuligheder i den del af banen. Vores problem er i den offensive del, hvor vi ikke er så mange, som vi gerne vil være. Når alle er klar, er det fint, men det er alle jo ikke hele tiden, siger direktøren.

Annonce

Skal snart på plads

FC Fredericias trup er på 20 mand, efter at Uzo er blevet hentet i FC Midtjylland på et lejemål. Han går stadig og venter på sin arbejdstilladelse, hvorfor han ikke må træne med klubben.

Spørgsmålet er, om den nye angriber skal komme udefra eller fra samarbejdsklubben FC Midtjylland.

- Han kan komme mange steder fra. Det kan også være et lejemål fra en anden klub end Midtjylland. Vi skal have manden, og vores førsteprioritet er at finde en, vi selv skriver kontrakt med. Lykkes det, er det meget tilfredsstillende. Lykkes det ikke, må vi lave en midlertidig løsning, siger Stig Pedersen.

Hvor let er det at finde sådan en angriber i nutidens marked?

- Vi opererer på et marked, hvor mange er ude og kigge. Også klubber med større økonomi end os. Er han en rigtig dygtig 1. divisions-spiller, kan han nok også være interessant for Superligaen, siger Stig Pedersen.

Transfervinduet lukker først 5. oktober, så der er tid at løbe på endnu, men:

- Vi vil gerne have ham på plads. Jo senere man kommer ind, des sværere er det at komme på holdet. Nu må det godt lande, så vi kan sige, at truppen er komplet, siger Stig Pedersen.

Transferstrategien kan ændres, hvis der opstår alvorlige skader i truppen. Indtil videre er det kun førnævnte Joachim Wagner, som må sidde ude på ubestemt tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce