Annonce
Sport

FC-midt: Det kan godt være positivt ikke at ligge nummer et

Fodbold, 1. Division, FCF-Amager, Monjasa Park i Fredericia. Foto: Søren E. Alwan
Kristian Kirkegaard ville gerne have ligget nummer et. Men nu tabte FC Fredericia til Helsingør, og det tvang ham til at se positivt på ikke at være tophold.
Annonce

Fredericia: FC Fredericia havde muligheden for at stige til førstepladsen søndag. Alt hvad det krævede, var en sejr over Helsingør.

Men onde tunger vil sige, at FC Fredericia lavede en FC Fredericia. At klubben faldt, da storheden var nær - igen.

- Vi er nødt til at se på det positivt. Det er nok meget godt, at vi ikke ligger nummer et og er dem, der skal jagtes. Vi ligger lunt i svinget, og det hele afgøres ikke på kampen i dag, sagde Kristian Kirkegaard og fortsatte:

- Selvfølgelig ville vi gerne ligge nummer et. Det havde vi se frem til,  for det havde været fantastisk at gå ind til en landsholdspause på førstepladsen. Men igen, vi må vælge den positive vinkel.

Jeppe Kjær scorede  to gange  indenfor kampens første seks minutter.

- Jeg skal ikke kunne forklare det. Han må have et instinkt til at ligge på blindsiden i de afgørende situationer. Det er ikke første gang, han gør det. Og det er jo ikke fordi, folk ikke er opmærksom på ham, sagde Kirkegaard.

En anden der spillede en stor kamp var Helsingør-målmand Kevin Stuhr Ellegaard.

- Han spiller en kæmpe kamp og bliver et symbol på, at det går deres vej. Vi er i en periode, hvor vi bør score på de chancer, vi skaber. Men vi skal tage tingene med videre og blive bedre, sagde Kirkegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

To børnehaver i Vejle ramt af corona: 51 børn og 11 voksne sendt hjem

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Flere strålede i en flot VB-sejr

Annonce