Annonce
Sport

FC-træner: Det har været et virkelig godt efterår

Michael Hansen er tilfreds  med FC Fredericias efterår. Arkivfoto: Michael Svenningsen
FC Fredericias træner Michael Hansen var særdeles tilfreds med det ene point mod HB Køge. Han kaldte efter kampen efteråret for virkelig godt.
Annonce

Fredericia: Michael Hansen var en glad mand efter lørdagens kamp mod HB Køge. FC Fredericias træner skulle grueligt meget igennem og måtte se på masser af misbrugte chancer, men til sidst lykkedes det at udligne til slutstillingen 1-1.

Et resultat der sikrer at FC Fredericia overvintrer med minimum seks point ned til positionerne udenfor top-6.

- Det havde været tungt med tre nederlag i træk og nul mål.  I stedet fik vi et point, mens HB Køge mistede to. Vi har fået ét point i de seneste tre kampe men er sluppet godt igennem en svær periode i forhold til stillingen, sagde Michael Hansen.

FC Fredericia tabte 1-0 til Hvidovre, 2-0 til Silkeborg og fik 1-1 mod HB Køge. Resultatet betyder, at FC Fredericia har seks point ned til positionerne udenfor top-6.

- Vi har seks kampe tilbage af grundspillet, og der venter os et virkelig svært program. Så det er virkelig dejligt at have den afstand vi har, sagde Michael Hansen.

Annonce

Godkendt efterår

Træneren mener, at FC Fredericias efterår er mere end godkendt.

-Vi har haft et virkelig godt efterår. Det har ikke været fantastisk, for så havde vi haft flere point. Men vi har et godt pointsnit, og der er noget godt at bygge videre på. Det er det, som det handler om, sagde Michael Hansen.

Nu er der 14 dages julepause, som både spillere og trænere skal bruge til at fylde den mentale benzintank.

- Vi skal alle sammen væk fra fodbold rent mentalt. Vi begynder allerede i begyndelsen af januar, og så skal vi bygge på igen. Vi kan blive endnu bedre, sagde han.

FC Fredericia genoptager træningen mandag den 4. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce