Annonce
Sport

FC-træner: Det skal de kommende 14 dage gå med

Nicolaj Ritter forlod banen med noget, der lignede en grim skade. Men heldigvis ser det ud til, at han blot døjede med et slag. Foto: Ludvig Ditmann
Nicolaj Ritter måtte humpende forlade banen efter et sammenstød med en Viborg-spiller. Heldigvis lignede det, at det kun var et slag og ikke en længerevarende skade. Foto: Ludvig Dittmann ukendt
Annonce

Fredericia: På grund af landsholdspause er der nu 14 dage til FC Fredericia spiller sin næste kamp. Kamppausen ser træner Michael Hansen frem til, og han ved præcis, hvordan den skal bruges.

- Vi kommer til at gennemgå spillerne en for en for at vurdere, hvad de kan holde til. Hvor meget fodbold kan de træne, hvor meget styrketræning og så videre. Og så klør vi på, sagde træneren.

Med 14 dages kamppause kan spillere som Andreas Oggesen, Mathias Gertsen, Dennis Høegh også nå at blive helt klar igen efter skader.

Gertsen og Høegh deltog i fredagens kamp, mens Oggesen sad ude med en skade.

- Sundhedssektoren bliver vigtig igen. Den fysiske træning er også vigtig, sagde Hansen.

Annonce

Assistenten blev far

Træneren måtte undvære sin makker Thomas Ransborg på sidelinjen, fordi han blev far tidligere på dagen.

- Ja, det skal vi også nå i løbet af de kommende 14 dage. At sige tillykke til ham. Vi glæder os, sagde Michael Hansen med et smil.

Han var glad for FC Fredericias indsats mod Viborg. Især efter 3-1-nederlaget til Esbjerg for en uge siden.

- Det var flot. Vi fik virkelig budt dem op til dans. Tænk sig at skyde brystkassen frem på den måde på seks dage mod nummer et. Spillerne arbejdede flot, sagde han og fortsatte:

- Bump som det mod Esbjerg vil komme. Vi skal bare sikre os, at der er lang tid til det næste bump. Sådan er fodbold. Heldigvis, for ellers vidste vi jo, hvem der vandt på forhånd, sagde han.

Annonce

Hvad med Ritter?

Nicolaj Ritter udgik af kampen med en skade, og det så grimt ud, da han haltede fra banen men:

- Jeg var hurtig til at skifte ham ud, for vi kunne ikke have en back på 80 procent. Men heldigvis ser det ud til, at det bare var et slag, sagde Michael Hansen.

Nu har  FC Fredericia overstået svære opgør mod Esbjerg og Viborg. Mere tålelige kampe mod Kolding og Skive venter på den anden side af landsholdspausen. Eller hvad?

- De kampe bliver akkurat lige så svære. Når den her er på afstand i løbet af weekenden, skal vi arbejde hårdt frem mod, at de sidste fem kampe inden julepausen giver point, sagde Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce