Annonce
Sport

FC-træner efter fire nederlag på stribe: Ingen grund til bekymring

Mathias Gertsen og FC Fredericia skal forsøge at bryde den dårlige stime, når Næstved kommer på besøg på Monjasa Park. Arkivfoto: Mette Mørk
FC Fredericia møder Næstved, som kæmper for livet i bunden af 1. division. FC Fredericia kæmper også selv med det efter fire nederlag på stribe.
Annonce

Fredericia: Det er to hold, som kæmper med resultaterne, der fredag aften mødes i Fredericia.

FC Fredericia går ind til opgøret efter fire nederlag på stribe, mens Næstved er uden sejr i sine seneste syv kampe. De dårlige resultater betyder, at FC Fredericia er under pres for at holde sig i top-3, og Næstved er på vej i 2. division.

FC Fredericias fjerde nederlag på stribe kom søndag i Skive, hvor fredericianerne tabte 1-0.

Er du bekymret?

- Bekymret? Nej, det er jeg ikke, siger Jonas Dal, træner for FC Fredericia, og fortsætter:

- Situationen svarer vel til den, et ungt menneske står i på en natklub efter den fjerde afvisning. Så er troen måske ikke så stor på, at det lykkes femte gang, men derfor behøver den unge jo ikke være bekymret eller give op.

I de seneste kampe savnede Jonas Dal, at spil og chancer blev omsat i scoringer.

Spillet mellem felterne fejler efter FC Fredericia-trænerens vurdering ingenting, og han er fortsat overbevist om, at opskriften er den rigtige.

- I øjeblikket får vi ikke de ønskede resultater, men jeg er sikker på, at vi med vores tilgang til spillet nok skal score mål igen, siger Jonas Dal.

Annonce

Uden Oggesen og tvivl om to

FC Fredericia må undvære Andreas Oggesen, som mod Næstved afsoner den første af to karantænedage, og så er Joachim Wagner langtidsskadet.

Til gengæld lysner det for Mathias Johannsen og Nicolaj Ritter. Mathias Johannsen kom galt af sted med sine ene ankel i det sidste træningspas inden Skive-kampen i søndags, og Jonas Dal kalder det en mulighed, at Mathias Johannsen spiller mod Næstved.

Jonas Dal har samme vurdering i forhold til Nicolaj Ritter. Ritter holdes ude af den lyskenskade, han pådrog sig for et par uger siden, da FC Fredericia hjemme mødte Vendsyssel.

Ellers har Jonas Dal rådighed over resten af spillerne i FC Fredericia-truppen.

Og det er en trup af spillere, som i denne uge for første gang længe havde en rigtig omgang fodboldtræning.

- Kampene lå tæt, og når vi mødtes, handlede det enten om restituering eller forberedelse til den næste kamp. Nu har vi haft bedre tid siden vores seneste kamp, og nu har vi endelig haft muligheden, siger Jonas Dal.

FC Fredericias formodede startopstilling mod Næstved. FC-indskiftere: Andreas Raahauge (målmand), Nicolaj Ritter, Mathias Johannsen, Nikolaj Kirk, Mathias Gertsen, Kristian Kirkegaard og Martin Mikkelsen. FC-skader: Joachim Wagner. FC-karantæner: Andreas Oggesen. Kampens dommer: Michael Rasmussen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Annonce