Annonce
Sport

FC-træner om Mucollis røde kort: Vi er allerede videre

Michael Hansen har allerede talt ud med Agon Mucolli om det røde kort, han modtog for en svinestreg mod Helsingør Arkivfoto: Søren Gylling
FC Fredericia tabte med 2-1 til Helsingør. Nu venter 14 dages pause, hvor træneren skal have kommunikeret endnu mere af sin taktik ud til spillerne.
Annonce

Fredericia: FC Fredericia tabte med 2-1 til Helsingør,  og som om det ikke var malurt nok, blev Agon Mucolli sendt ud i kampens slutfase, da han sparkede en modstander ned i ren frustration.

Det andet røde kort på to kampe, for mod Hvidovre fik anfører Christian Ege Nielsen to gule kort og så rødt.

- Det pynter ikke på vores hold. Ege skulle for eksempel have startet inde i dag, og måske kunne han have beskyttet holdet bedre. Det er nemt købt af mig, men det jeg mener er, at de røde kort også går ud over holdet, ikke kun den enkelte spiller, sagde Michael Hansen.

Får det røde kort til Agon Mucolli konsekvenser?

- Det får den konsekvens, at han ikke er med i de kommende kampe. Men jeg har snakket ud med ham allerede. Vi har klaret det internt, så vi er videre, sagde træneren.

Annonce

Et tiltrængt hvil

Nu venter 14 dages 1. divisions-pause på FC Fredericia, og det ser Michael Hansen frem til.

- Dagene er planlagt på forhånd. For det første får vi lov at trække vejret, og det er første gang det er sket, siden jeg kom til klubben. Mentalt skal vi have  kigget på, hvordan vi kan give spillerne fred, så de kan tankes op til den næste hårde periode der venter, sagde Michael Hansen.

Desuden venter der en mere tilbundsgående taktisk træning, og til sidst skal spillernes fysiske form forbedres.

- Begge uger er det planlagt, at vores nye fysiske træner får mere tid til at træne med spillerne. Det kan vi bedre i sådan et program her med 14 dage uden pointgivende kampe, sagde Michael Hansen med henvisning til klubbens fysiske træner Alexander Mølgaard.

Michael Hansen var selvsagt utilfreds med at tabe 2-1. Det er nærliggende at kigge på de to mål, Jeppe Kjær fik lov at score indenfor kampens første seks minutter. Alle ved, at Jepppe Kjær er farlig.

- Vi trænere skal starte med at pege indad, før vi peger på andre. Vi havde åbenbart ikke forberedt os godt nok på ham, sagde Michael Hansen  og fortsatte:

- Men vi skal også kigge på vores udnyttelsesgrad. Vi kommer til store chancer, som vi ikke scorer på, sagde træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

To børnehaver i Vejle ramt af corona: 51 børn og 11 voksne sendt hjem

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Flere strålede i en flot VB-sejr

Annonce