Annonce
Sport

FC træner: Sådan vinder vi over Viborg

FC Fredericia vinder 2-1 over Skive. Foto: Michael Svenningsen
Kan FC Fredericia vinde over topholdet Viborg? Ja, mener træner Michael Hansen, hvis der bliver leveret mere end i lørdagens 3-1-nederlag til Esbjerg.
Annonce

Fredericia: Esbjerg og Viborg minder om hinanden. Begge klubber råder over fysisk stærke trupper, og de spiller kontrolleret fodbold.

Så hvordan undgår FC Fredericia et deja vu fredag mod Viborg? I lørdags led FC Fredericia et 3-1-nederlag i Esbjerg.

- Når man ikke matcher et hold på fysikken, kan man i stedet spille udenom dem. Der var vi simpelthen for dårlige i Esbjerg. Vores boldomgang var under niveau, og den forventer jeg, vi forbedrer, sige FC Fredericia-træner Michael Hansen.

I tabte til Esbjerg. Hvis I taber til Viborg, er det så fordi, I ikke kan være med helt i toppen?

- Nej. Lige så afgørende det er, at vi kan være med i de her kampe, lige så afgørende bliver perioden efter, når vi møder Hvidovre, Kolding og Skive, siger Michael Hansen og fortsætter:

- Vil du være med helt op i toppen skal du kunne begge dele. Der minder jeg lige om, at vi har en ambition dertil, men at være skuffet over ikke at være der allerede nu, det er for meget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce