Annonce
Sport

FC-træner: Tre røde kort i ni kampe er for mange

Michael Hansen var særdeles aktiv på sidelinjen i kampen mod Skive, for han var ikke tilfreds med spillet. Foto: Michael Svenningsen
Michael Hansen lunede sig over de tre point mod Skive på en dag, hvor FC Fredericia-træneren ellers ikke var tilfreds med ret meget.
Annonce

Fredericia: FC Fredericia vandt med 2-1 over Skive lørdag, men det var ikke nok til at gøre træner Michael Hansen ovenud lykkelig.

Han så en kamp, hvor FC Fredericia havde det svært.

- Vi kæmpede for at finde overskuddet og initiativet i kampen. Både i vores pres og i vores boldomgang. Så man sad lidt og tænkte: Hvad gør vi?, sagde Michael Hansen.

Løsningen blev at skifte tre mand kort inde i anden halvleg, men det lykkedes ikke at lukke kampen med den manøvre.

- Vi manglede den sidste kvalitet for at bringe os foran og dermed punktere kampen. Det formåede vi ikke, og så endte det sådan her. Det kunne lige så godt være endt helt i kulkælderen med 2-2, sagde Michael Hansen.

Når det er sagt, er han overordentlig glad for, at FC Fredericia har hentet syv point den seneste uge.

- Det var det, jeg sagde til spillerne: Det har været en ekstremt fed uge. Vi har været i nord, øst og så hjemme, og de seks foregående kampe var også med midtugekampe. I dem fik vi to gange seks point og her har vi fået syv.

- Det er flot, sagde han.

Annonce

For mange røde kort

Han må se bort fra sin vel nok bedste spiller til de kommende kampe mod Esbjerg og Viborg.  Raphael Onyedika fik rødt kort og har karantæne i dem.

Hans udvisning var FC Fredericias tredje denne sæson, efter at både Christian Ege Nielsen og Agon Mucolli i tidligere kampe har set rødt.

- Ni kampe og tre røde kort. Det er for dårligt. Det er bare ikke i orden. Det er simpelthen for mange karantænedage, sagde han.

- Der er ikke en tendens, og det er ikke en kæmpe udfordring. Men det er sket, og det er vi nødt til at tage seriøst.

Spørgsmålet er, om han skulle have pillet Raphael Onyedika ud, før det gik galt.

- Det kan man altid sige. Han spillede godt igen i dag, og derfor ville vi gerne beholde ham derinde. Når man fører 2-0, skal man vide, hvornår man laver et frispark, og hvornår man ikke gør, sagde Michael Hansen.

At være uden Onyedika er noget, som FC Fredericia skal kunne klare, mente træneren.

- Vi skal have kigget på, hvordan vi gør. Med den måde, han spiller på, ville han få karantæne på et tidspunkt. Og jeg tænker heller ikke, det her er hans eneste karantænedage i denne sæson. Så det skal vi kunne løse, sagde Michael Hansen.

Annonce

Ro på

Nu har FC Fredericia en kamp i ugen resten af året.

- Det hjælper i forhold til at skulle samle op. Men det var ikke det, jeg helst ville bruge ugerne på. Jeg vil gerne bygge på, og jeg skal hjem og tænke, hvordan vi gør begge dele, sagde Michael Hansen.

Men han må nok finde sig i, at det dybe taktiske aftryk først sættes efter nytår.

- Det handler om gentagelser, gentagelser og gentagelser. Det når vi ikke før en opstart, og det vidste jeg godt, men jeg skal have tålmodighed og acceptere det, sagde træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce