Annonce
Sport

FC-træner: Vi skal forbedre os fysisk, hvis vi vil tages seriøst på den lange bane

FC Fredericia tabte med 3-1 til Esbjerg - fysisk vat gæsterne overmatchet, mener træner Michael Hansen. Foto: Ludvig Dittmann
Michael Hansen var imponeret over Esbjergs fysiske styrke. FC Fredericia tabte 3-1 i lørdagens kamp, ikke mindst fordi, at Esbjerg vandt krigen.
Annonce

Esbjerg: Hvis man skal kunne vinde over en storklub som Esbjerg, skal man have musklerne til at vinde duellerne.

Det havde FC Fredericia ikke lørdag, og derfor tabte klubben med 3-1, mente træner Michael Hansen.

- Det er fedt at blive målt mod et hold, som er fysisk stærkere end os. De er hurtigere og har flere muskler end os. De er klogere i en mod en situationerne både offensivt og defensivt. Der fejler vi virkelig i første halvleg, og så fejler vi i vores felt, når vi skal dække op, sagde Michael Hansen.

Nu ved han, hvad der skal arbejdes på.

- Vi skal forbedre os fysisk og i duelspillet, hvis vi vil tages seriøst på den lange bane. Det kommer til at tage lang tid at blive så dygtige som Esbjerg, men det er noget, vi skal have fokus på, sagde Michael Hansen.

Annonce

To halvlege

Han så som de fleste andre på Blue Water Arena en skidt første halvleg og en bedre anden. Det var dog ikke nok til point, at FC Fredericia løftede sit spil efter pausen.

- I de periode, hvor vi angreb kampen, så vi bedre ud. Men første halvleg kom til at foregå med trukket håndbremse, sagde han.

- Vi var fattige på ideer før pausen. Det kan både være fordi, Esbjerg stod kompakt og gjorde det godt, men det kan også være fordi, vi manglede at frigøre vores tanker. Når man tænker for meget over tingene, kommer man på bagkant.


Jeg står tilbage med en følelse af, at vi har tabt klart til et hold, der var bedre end os.

Michael Hansen, FC-træner


Allerede fredag venter en ny modstander som Esbjerg i skikkelse af Viborg, som er akkurat lige så fysisk og duelsærkt et hold som lørdagens modstander.

- Vi kan godt vinde en kamp mod Esbjerg, Silkeborg og Viborg. Men det kræver, at vi får flere muskler og løser duellerne, sagde træneren.

I pausen satte han mindre fysik på banen, da Christian Tue Jensen erstattede Justin Shaibu. Mærkeligt nok gjorde det FC Fredericia bedre.

- Vi stod med et valg: Skulle vi gå på kompromis med vores spil og matche modstanderen fysisk, eller gå ultimativt ind på det, vi kan. Det blev sidste valg. Og med det valg, fik vi nogle svar. Vi kunne godt spille med, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce