Annonce
Trekantområdet

Fejl på vigtig strækning: Nu er den rettet

Signalfejl ved Horsens og Hedensted giver togproblemer i store dele af Østjylland tirsdag. Blandt andet i Fredericia. Arkivfoto: Tim K. Jensen
Annonce

Opdateret: DSB meddeler klokken 13.30, at Banedanmark midlertidigt har udbedret fejlen, så togtrafikken kan genoptages i fuldt omfang. Der går dog nok nogle timer, før alt ruller, men Rejseplanen.dk er opdateret.

Fredericia/Østjylland: En signalfejl, muligvis på grund af sporarbejde, som Banedanmark er i gang med, betyder tirsdag færre tog og færre togbusser mellem Fredericia og Aarhus.

Fejlen er opstået mellem Hedensted og Horsens, men får betydning i hele det østjyske, oplyser DSb til Fredericia Dagblad. Næste status ventes klokken 14, men ændringerne ventes at vare længere. Rejsetiden øges også.

- Fra Fredericia mod Aarhus kører vi med intercitytogene. Fra Aarhus mod Fredericia kører vi med intercitylyntogene, skriver DSB:

- De supplerende togbusser, der i forvejen kører mellem Aarhus og Horsens, fortsætter videre til Fredericia.

- Fra Fredericia kører der en supplerende togbus tirsdag klokken 13.15 og 14.15.

Rejseplanen er opdateret foreløbig frem til klokken 14, tilføjer DSB:

- Banedanmark har folk i sporene til at eftersøge fejlen, og Banedanmark sørger for, at DSB får en opdateret status i løbet af eftermiddagen, hvor vi sammen tager stilling til, om det er nødvendigt at forlænge nødplanen til efter klokken14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce