Annonce
Billund

Fem billedskoler inviterer sammen til oplevelser i naturen

Det store kulørte telt tilhører Vejen Kunstmuseum, som bruger det til mobile kunstarrangementer. Privatfoto

Billund: "Flyt dig" er Festugens tema. Det gør billedskolerne fra Billund, Kolding, Vejle og Vejen ved at flytte ud af vante rammer til et telt ved Skærsø. Skærsø ligger mellem Kolding, Vejle og Vejen – og tæt på Billund. Med Vejen Kunstmuseum som tovholder har de fem billedskoler i fællesskab udviklet et tilbud, hvor alle interesserede inviteres til at prøve at tegne, modellere, male med plantesaft eller trykke med plantedele - eller man kan deltage i en travetur rundt om den fredede Skærsø med guider fra Danmarks Naturfredningsforening.

Aktiviteterne er gratis og foregår første og sidste weekend i Trekantområdets Festuge 24.-25. august og 31. august-1. september - alle dage kl. 11-17. Man finder teltet ved parkeringspladsen nord for søen nær Skærsøvej 19, Egtved.

Billedskolerne opfordrer til, at man tager en madkurv med og et tæppe til at sidde på. Også gerne badetøj eller gummistøvler og regntøj afhængigt af vejret. Skærsø har på østsiden en lille badestrand, hvor man kan bade på eget ansvar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce