Annonce
Erhverv

Fem er valgt ud blandt 42 mulige - hvem vinder rummelighedspris?

Vingsted Hotel- og Konferencecenter vandt titlen som "Årets rummelige virksomhed" i 2017. Hvem der vinder i år, afsløres den 27. november i Spinderihallerne. Arkivfoto

Blandt 42 indstillede er der nu udpeget fem kandidater til titlerne som "Årets rummelige virksomhed" og "Årets mentor". Vinderne afsløres ved stort arrangement i Spinderihallerne i november.

Vejle: For ottende år i træk hædrer Vejle Kommunes arbejdsmarkedsudvalg en lokal virksomhed og en lokal medarbejder, og nu er der sat navne på kandidaterne til hæderen og de kontante præmier.

Kandidaterne til titlen som "Årets rummelige virksomhed 2018" er Bo-To Ejendomsselskab Aps, Terminal Vejle, Lumiere Stretch Ceiling Denmark A/S, Din Madpartner og Haraldskær Sinatur Hotel & Konference.

Prisen gives til "en virksomhed i Vejle Kommune, der har gjort en særlig bemærkelsesværdig indsats i forhold til at vise social rummelighed", som det hedder i motiveringen. Udover titlen får årets vinder en præmie på 15.000 kroner.

Annonce

Årets mentor

De fem kandidater til titlen som "Årets mentor 2018" er: Ariane Scheibner fra Storgaard Delikatesser, Hanne Storm-Stender fra Hjertebageriet, murermestrene Jørgen Widesen Petersen og Kristian Kring, Karina Schou fra Skærup Zoo samt Søren Lindbjerg fra DR Trekanten.

Mentor-prisen gives til en person, som i løbet af det forgangne år har "gjort en ekstraordinær indsats som mentor på en virksomhed". Med titlen følger en præmie på 10.000 kroner.

Tre succeshistorier

Kandidaterne til de to titler er fundet blandt i alt 42 potentielle kandidater, som alle har kunnet indstille til priserne, og det er nu op til en dommerkomite med repræsentanter fra blandt andet arbejdsmarkedsudvalget, DA, LO, Danske Handicaporganisationer og integrationsrådet at finde frem til vinderne.

Hvem det bliver, afsløres ved et arrangement i Spinderihallerne tirsdag 27. november.

Her vil der desuden være præmier til "Årets tre succeshistorier", der kan være en virksomhed der i årets løb "har gjort en særlig indsats" eller en borger, "som gennem den beskæftigelsesrettede indsats og egen indsats er blevet fast tilknyttet arbejdsmarkedet". De tre succeshistorier belønnes hver med 5000 kroner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce