Annonce
Vejle

Fem kvinder og én mand dyster om årets frivilligpriser

Hen over sommeren kunne man indstille ildsjæle til de to frivilligpriser som et skulderklap til det frivillige, sociale arbejde i Vejle Kommune. Vinderne fejres ved et mindre arrangement i byrådssalen 24. september.
Annonce

Vejle: På grund af corona er årets frivilligfest i Bygningen, hvor frivilligpriserne også uddeles, blevet aflyst.

- Vi har dog fortsat to priser - til årets frivillige ildsjæl på henholdsvis voksenområdet og seniorområdet. Ligesom Vejles frivillige ildsjæle fortjener at bliver anerkendt trods den aktuelle coronasituation, lyder det fra formændene fra senior- og voksenudvalget, Kenneth Fredslund Petersen (DF) og Gitte Frederiksen (V), der plejer at stå for frivilligfesten og uddelingen af de to priser.

Derfor inviteres de nominerede ifølge en pressemeddelelse fra kommunen i stedet til et mindre arrangement i byrådssalen på Vejle Rådhus 24. september, som overholder coronarestriktionerne, og hvor kun de nominerede er inviteret. Derudover må de hver tage en valgfri gæst med.

- Af hensyn til de mange frivillige, der desværre ikke kan deltage i festlighederne, filmer vi prisoverrækkelsen. Filmen bliver så sendt til de frivillige foreninger dagen efter i forbindelse med Frivilligfredag, fortæller de to udvalgsformænd.


Af hensyn til de mange frivillige, der desværre ikke kan deltage i festlighederne og være med til overrækkelsen i år, filmer vi prisoverrækkelsen.

Gitte Frederiksen (V), formand for voksenudvalget


Det er en arbejdsgruppe fra Frivilligrådet i Vejle Kommune, som har gennemgået de prisindstillinger, der er kommet i løbet af sommeren.

På den baggrund har de nomineret seks frivillige fra henholdsvis voksen- og seniorområdet:

Susanne Clausen fra Vejle er nomineret for sin indsats som frivillig i Broen Vejle.

Edith Dall-Hansen fra Give nomineres for sin utrættelige indsats som frivillig i mere end 50 år.

Kirsten Dalager fra Vejle er nomineret for sit store og mangeårige engagement i flere foreninger.

Flemming Leer Jakobsen fra Vejle nomineres for sit formandskab i Sind Vejle og for sit samfundsengagement, blandet via læserbreve i VAF. Han indstilles også for initiativet med Sinds caféarrangementer.

Mona Christiansen fra Give nomineres for sit store arbejde i Røde Kors-butikken i Give. Hun er en god kollega, altid klar med en hjælpende hånd og med til at skabe et godt, varmt arbejdsklima, som gør det værd at være frivillig og yde en ekstra indsats.

Karen Schubert fra Børkop nomineres for sit arbejde i bruger- og centerrådet i Englystparken i Børkop.

Ud over æren får de to prisvindere hver et gavekort på 5000 kroner. /hvidt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce