Annonce
112

Fem mænd prøvede at få rottweilere til at slås

Arkivfoto: Morten Stricker.
Annonce

Fredericia: En anmelder kontaktede torsdag klokken 17.49 politiet, fordi personen havde observeret, at fem personer med udenlandsk udseende forsøgte at få to hunde af racen rottweilere til at slås ved Lyngsoddevej i Snoghøj. Ifølge politikommisær Kenneth Nielsen fra Sydøstjyllands Politi kunne anmelderen fortælle, at hundene tilsyneladende ikke ville slås, selvom de blev opildnet til det, mens mændene angiveligt skulle have filmet det.

Natten til torsdag er der mellem midnat klokken 7.10 registreret et muligt indbrud på en adresse på Pilevej i Taulov. Her opdagede en anmelder, at et skab ved siden af hoveddøren stod åbent. En politipatrulje kunne senere konstatere, at en kældervindue stod åbnet. Da beboeren er bortrejst på ferie, har det ikke været muligt for politiet at kortlægge, hvorvidt der rent faktisk har været en eller flere indbrudstyve inde i huset.

Klokken 0.32 natten til fredag er der fra en personbil på Snaremosevej stjålet en sort en sort pung med kreditkort, sygesikringsbevis, 500 kroner i kontanter samt en grå taske og en hudfarvet jakke fra Vero Moda. Kreditkortet er sidenhen blevet misbrugt for en værdi af 1500 kroner. Gerningsmanden har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude, fortæller Kenneth Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce