Annoncørbetalt indhold

Fem muligheder for underholdning under køreturen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis din familie er glade for at køre bilen til blandt andet Italien om sommeren, så kender du sikkert alt til det - køreturen kan være både lang og kedelig. Er det din tur til at sidde bag rettet, så er dit eneste job selvfølgelig at styre bilen og holde øje med vejene.


Annonce

Er det derimod blevet din tur til at slappe af på passagersædet, så er det ved at være tid til at finde underholdningen frem. På den måde går tiden nemlig meget hurtigere. Men hvad skal du give dig til? Her får du fem gode idéer til, hvordan du kan få køreturen til at virke hurtigere og sjovere.


Forbyd dig i en god historie

En hektisk hverdag kan gøre det svært at have overskud til hobbyer. Hvis du for eksempel elsker at forbyde dig i en bog, så er køreturen det oplagte sted at hive en ny historie frem. Genlæs en gammel favorit eller giv dig i kast med en ny bog - når først du er blevet revet med af bogens plot, kan tiden næsten flyve afsted.


Er du ikke den store læsehest, kan du i stedet vælge at downloade lidt film eller serier, du kan se på din bærbare computer, mobiltelefon eller tablet. Også her får du lov til at forsvinde fra virkeligheden et øjeblik, så du helt glemmer tiden.


Gør bilen til din personlige karaoke

Sæt dine yndlingssange på bilens anlæg, og syng af lungernes fulde kraft. Lidt god musik kan gøre underværker for stemningen. Samtidig er det en aktivitet, der også kan underholde føreren af bilen, uden at det fjerner fokus fra kørslen. Du bestemmer helt selv, om det er klassikere fra din barndom eller nutidens store hits, der skal spilles. Uanset hvad du vælger, kan du nemt blive underholdt af lidt sang.


Spil på mobilen

Din mobiltelefon er et godt sted at lede efter underholdning. Her har du både mulighed for at tjekke de sociale medier, læse lidt nyheder eller give dig i kast med et sjovt spil. Blandt andet kan du bruge lidt tid på et online casino, der kan få dig til at glemme, at du egentligt sad og kedede dig. Udvalget af forskellige spillemaskiner gør, at du kan være underholdt i timevis.


Genfind gamle favoritter

Husker du de gamle bagsæde-lege fra barndommen? Hele familien kan blive involveret, når der skal findes gule biler, gættes dyr og lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til sjove lege til køreturen.


Giv dig selv en velfortjent pause

En hurtig måde at få tiden til at gå på, er ved at lukke øjnene for en stund. En køretur kan være trættende, selvom du sidder stille. Og med et hurtigt hvil kan du også hurtigt være frisk til at gå på opdagelse, når du når frem til destinationen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.