Annonce
Ikast-Brande

Fem nye boliger på Blåbærvej

Mester selv er kommet på arbejde: Indehaver af Fink Ejendomme og Fink Byg, Jacob Fink, har fattet spaden for at sætte gang i gravearbejdet, mens Kim Krogh (t.v.) og ejendomsmægler Morten Bak fra LokalBolig (t.h.) ser til. Foto: Mikael Lund
To af de planlagte fem boliger er allerede solgt og en tredje reserveret.

Brande: Det er første gang, Fink Ejendomme bygger typehuse i Brande – men næppe sidste, lyder det fra firmaets sælger, Kim Krogh. Firmaet kan konstatere, at to af de planlagte fem boliger på Blåbærvej allerede er solgt, og en tredje er reserveret.

Fink Ejendomme har bygget 60 tilsvarende boliger i Lind.

Husene i Brande, som bliver placeret umiddelbart ved siden af hinanden, er energivenlige og bliver udstyret med gulvvarme samt store vinduespartier ud mod Vejlevej, som de bliver afskærmet fra med en jordvold. Hver enkelt får desuden egen carport og skur.

Tirsdag tog chefen for Fink Ejendomme, indehaver Jacob Fink, det første spadestik til byggeriet, og dagen efter rykkede gravemaskinerne ind for alvor. At så at sige halvdelen af husene allerede har fundet en ejer, er ikke den eneste årsag til, at den unge bygmester glæder sig til at sætte gang i byggeriet: Han er født i Brande og opvokset på Bøgevænget og har derfor mange gange cyklet forbi grunden på Vejlevej, der efterhånden har ligget brak i en hel del år. Nu bor han privat på en ejendom på Kejlstrupvej lidt øst for Ejstrupholm, i øvrigt ganske tæt på den samme banesti (”Den skæve bane”), som krydser Vejlevej få hundrede meter fra den kommende byggeplads.

Selvom grunden ligger ud mod Vejlevej, får de fem boliger adresse på (og indkørsel fra) Blåbærvej.

Et af husene bliver på 113 kvadratmeter, mens de fire øvrige, hvoraf to altså allerede er solgt, bliver otte kvadratmeter større. Prisen er 1.895.000 kr. pr. stk., og så er der 40.000 at spare, hvis man køber det på 113 kvadratmeter. Salget af de resterende huse er lagt i hænderne på LokalBolig og Morten Bak, og Fink Ejendomme har absolut ingen planer om at gå ind i udlejningsbranchen, som det er sket med andre nyopførte boliger, der ikke har kunnet sælges i første omgang.

- Vi sælger så godt, så vi har ingen planer om at bygge til udlejning, lyder det således fra Kim Krogh.

Annonce

Indflytningsklar til foråret

Udover de 60 boliger i Lind har Fink Ejendomme, der er et søsterselskab til Fink Byg, opført boliger i Engholm Søpark i den nordøstlige del af Herning. Firmaet går snart i gang med 1. etape på Lindebakken i Tjørring, hvor der i første omgang skal opføres 8 boliger, så byggeriet i Brande kan lige puttes ind imellem – planen er, at de første huse skal stå klar til indflytning i det tidlige forår 2020, forklarer Kim Krogh.

Han oplyser videre, at naboerne til den snart ikke længere tomme byggegrund bliver inviteret til et informationsmøde om planerne fredag 23. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Optimisten fra Vejle: Det ligger til mig

Annonce