Annonce
Give

Fernisering og generalforsamling i Diagonalen

Billedkunstneren Birthe Nissen fra Silkeborg holder fernsering i Sognehuset 6. februar. Samme dag holder Kunstforeningen Diagonalen generalforsamling samme sted. Arkivfoto

GIVE: Det bliver kunstneren Birthe Nissen fra Silkeborg, der torsdag 6. februar står for det kreative og kunstneriske, når kunstforeningen Diagonalen denne dag inviterer til både fernisering af Birthe Nielsens værker samt generalforsamling i Sognehuset i Give.

Birthe Nissen er uddannet billedkunstlærer og har undervist i lidt over fire år på Randers Kunstskole og Aarhus Kunstakademi. Hun har lavet udsmykninger hos City Fitness, Riga, Vesthimmerlands Idrætsefterskole, Jysk i Brabrand og Endivan i Silkeborg.

Derudover har hun også udstillet i gallerier og kunstforeninger i Danmark.

- Jeg har arbejdet med oliemaleri i 25 år. Min inspiration kommer fra mennesker og den natur, vi er omgivet af. Jeg har tegnet og malte blandt portrætter i 45 år; derudover har jeg undervist i AOF i Ry, Odder og Silkeborg, fortæller Birthe Nissen og tilføjer:

- Mine foretrukne motiver er dyr og mennesker, men naturen har også min interesse. Oftest bruger jeg klare farver til at udtrykke den stemning, jeg ser, fortæller Birthe Nissen.

Du kan møde Birthe Nissen allerede klokken 17.00 om eftermiddagen, hvor hun vil tegne portrætter i to timer, inden ferniseringen og generalforsamlingen om aftenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

21-årig kvinde stoppet for spritkørsel

Annonce