Annonce
Kultur

Fest og musik: Sommerkoncert på Børkop Vandmølle

Igen er i år vil der være liv og glade dage til årets sommerkoncerter på Børkop Vandmølle. PR-foto
Der er linet op til fest og glade dage, når sommerkoncerterne på Børkop Vandmølle finder sted for 27 gang.

Børkop: Øl, sol, musik og glade mennesker.

Det plejer at være opskriften på en succesfuld dag, og det er også, hvad der igen er målet til årets sommerkoncerter på Børkop Vandmølle.

For 27 gang kan man gratis svinge forbi vandmøllen fire søndage mellem juni og august og nyde et stykke musik og en kold fadbamse.

Annonce

Årets musikprogram er fyldt med god musik, og mange af årets musikere fik også lov til at give den gas på vandmøllen sidste år.

- Hvis folk synes, programmet ligner det fra sidste år, så er det rigtigt. Selv om koncerterne sidste år gik godt - så var de alligevel præget af Corona-situationen - og derfor synes vi, at musikerne fortjener en chance mere - så de kommer igen i år - men i en lidt anden rækkefølge, siger Niels Poulsen, som er tovholder og medlem af Lions Club Børkop.

Fire musikrige søndage

Årets sommerkoncerter bliver holdt over fire søndag og den først er 13. juni. Bandet, som får lov til at åbne ballet, er Sunset Alley.

Sunset Alley rockede Horsens i 60'erne og det er stadig de samme fire, glade mænd, som spiller den samme musik. Det bliver blandt andet spillet numre af Beatles, Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, Cliff Richard, Eagles, Bee Gees og Elvis Presley. Energien og kærligheden til 60’er musikken kan mærkes og høres tydeligere end nogensinde. Sunset Alley targer publikum med på en musikalsk rejse, - tilbage til barndommens gade hvor musikken ikke bare var et spørgsmål om Watt, men en følelse som kunne mærkes helt ind i hjertet.

Sunset Alley kan 13. juni opleves til sommerkoncert på Børkop Vandmølle. Pressefoto
Annonce

Søndag 20. juni

I den anden søndag i rækken af koncertdage, kan man opleve Rattlesnakes. De har holdt sammen i 31 år, og historien startede i 1988 i Legoland - Billund, hvor Peter Stub dannede bandet, for at spille countrymusik for turister i Legoredo Town. I dag er Peter Stub stadig i front for Rattlesnakes, og den eneste tilbage af den oprindelige besætning, som i dag består af Tommy Rasmussen - keyboards og vokal, Flemming Rothmann - bas og vokal samt Mark Wolters – trommer og vokal. Bandet er en rutineret og stærk enhed – både som musikere og venner.

Annonce

Søndag 8. august

Sommerkoncerterne på Børkop Vandmølle får også besøg fra udlandet, når engelske Paul Harrisons spiller op til fest. Musikalsk dynamik og højt niveau er Harrisons varemærke, såvel som et stærkt sammenspillet, udadvendt og humoristisk team. Der serveres alt fra up-tempo numre til smukke ballader, i et utal af jazzens rytmiske stilarter. Paul Harrison Band er i topform med velkendt fuldblodsjazz i international klasse, som har givet genlyd på alverdens scener i over 20 år.

Annonce

Søndag 15. august

Alle herlighederne sluttes af med bandet, Neanders. De spiller jazzmusik med udgangspunkt i New Orleans stilen, men repertoiret indeholder også numre fra andre epoker af jazzens historie blandet op med nyere ting fra rock'n roll perioden - men alt sammen udført med det særlige Neander-touch.


Hvis folk synes, programmet ligner det fra sidste år, så er det rigtigt. Selv om koncerterne sidste år gik godt - så var de alligevel præget af Corona-situationen - og derfor synes vi, at musikerne fortjener en chance mere.

Niels Poulsen


Alle bands kan opleves de forskellige søndage fra klokken 13 til 15.30.

Sommerkoncerterne er et samarbejde mellem Vejle Kommunes Kulturforvaltning, Restaurant Børkop Vandmølle og Lions Club Børkop.

Alle krav og restriktioner fra myndighederne vil blive overholdt under arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Alarm 112 For abonnenter

44-årig mand tiltalt i grov sag om voldtægt af børn under 12 år

Alarm 112

Nej, den flinke mand var ikke fra politiet: Nyt forsøg på at narre penge fra folk

Annonce