Annonce
Jelling

Festen starter om to uger: Her er seneste nyt fra festivalpladsen i Jelling

Den seneste uge er der sket lidt af hvert på festivalpladsen i Jelling. Avisen har udvalgt syv punkter, som du kan læse nærmere om i det interaktive billede længere nede. Foto: Mette Mørk
På Jelling Musikfestival tør de ikke tænke på, hvor meget de slæber ind på pladsen for at skabe en fest for 35.000 mennesker. Men det drejer sig i hvert fald om næsten 350 tons køreplader og 6500 kvadratmeter telt med dertilhørende gulv. Her er den seneste uges udvikling på festivalpladsen i Jelling.

Jelling: Om to uger går det løs. Jelling Musikfestival tænder højtalerne, og de første musikere går på scenen. Det begynder at ligne en festivalplads, men der er stadig noget vej endnu, og i de sidste to uger kommer det til at gå stærkt.

I løbet af den seneste uge er der nemlig blevet gjort klar til, at pladsen for alvor kan blive bygget op. Og så er de første skridt blevet taget i forhold til at få bygget nogle af scenerne op.

Avisen giver dig her et lille overblik over den seneste uges opbygning af pladsen:

Annonce

En festival bliver til

En gang om ugen i uge 19-22 vil Vejle Amts Folkeblad bringe en opdatering ude fra festivalpladsen i Jelling, så man kan følge med i, hvordan sådan en bygges op frem mod festivalens start 29. juni.

Fire dages fest for over 35.000 gæster kræver nemlig et enormt arbejde fra festivalens ansatte, samarbejdspartnere, leverandører, frivillige hjælpere og lignende. I alt skal et område på godt og vel 75 fodboldbaner gøres klar til festival.

Sådan ser festivalpladsen ud i denne uge (uge 20):

Sådan så festivalpladsen ud i sidste uge (uge 19):

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce