Annonce
Give

Festival med inspiration for folk med hang til griller

Lørdag 25. maj er der igen grillfestival ved Top Camp Riis. Det er weber, der arrangerer og entusiaster fra hele landet strømmer til det midtjyske. Arkivfoto: Børge Larsen
Weber er ved at forberede sin 12. grillfestival med masser af kræs for smagsløg og næser. Den finder som sædvanlig sted hos Top Camp Riis.

Riis: Det bliver 12 gang, danske grillentusiaster samler sig i Riis, når Weber her afvikler sin 12. grillfestival 25. maj.

Det bliver med temaet "Grill dansk", så entusiasterne skal forvente at få inspiration til servere klassiske danske retter direkte fra grillen. Hvis man vil have de bedste muligheder for at lære nogle af de mange tips, skal man selv have hænderne ned i maden og i nærheden af grillen.

Det kan man også komme til, hvis man på forhånd melder sig til at af de grillkurser, der bliver arrangeret til festivalen. Der er flere at vælge imellem.

For eksempel kan man lære at få mere ud af BBQ systemet, som blev introduceret for få år siden. Her er der mulighed for at tage den midterste del af grillristen og placere forskellige former for pander i stedet.

På det kursus kan man blandt andet lære at tilberede karbonader, hasselbach-kartofler og en frisk tomatsalat med forårsløg og olieeddikedressing.

Er man mere til multitasking er der et kursus, der hedder "Flere retter på grillen samtidig".

Annonce

Her kan man for eksempel både stege flæsk og lave æggekage på en gang. Det er vel så dansk, som mad kan blive.

Der er også et kursus i, hvordan man kan bage på grillen. Der er flere andre kurser. den fulde oversigt finder man på weberforhandler.nemtilmeld.dk/597/.

Men man skal nok skynde sig, for der er normalt rift om disse kurser, hvor undervisere fra Weber Academy øser ud af deres viden og erfaring. Kurserne koster mellem 100 og 120 kroner.

Der er også mulighed for at komme på festivalen uden at melde sig til kurser. Så kan man gå rundt mellem de mange grillhytter og hente inspiration og få smagsprøver. Der er også mulighed for at slukke tørsten ved langbordene med de ternede duge.

I det hele taget kan man nyde festivalstemningen med underholdning fra scenen. med konferencier og dansk musik. Børnene leger og hygger sig i børneområdet.

I år Bubber konferencier, og i løbet af dagen får han selskab af blandt andre Jesper Søvndal, der er kendt fra ”Den Store Bagedyst”, kendiskokken Michael Museth, der er slagter og kendt fra Go' Morgen Danmark.

Endelig spiller dagens musikalske hovednavn ”Smukke Møller” klassikere fra Gasolins og Kim Larsens store sangskat.

Derimod kan man ikke nå at komme med til aftenfestivalen. Den er udsolgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce