Annonce
Jelling

Festival melder ud: Vi har kun få billetter tilbage

Sidste år spillede Nickelback som hovednavn på Jelling Musikfestival. Skal man opleve dette års hovednavne, skal man snart købe sin billet, inden det er for sent. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Jelling Musikfestival er på vej til at blive udsolgt. Fredag lyder meldingen på, at der er 1000 partoutbilletter tilbage.

Jelling: Der er en prisstigning på vej på billetterne til Jelling Musikfestival, og samtidig er der ikke mange af dem tilbage. Sådan lyder det fredag fra festivalens side.

"Ud over at prisen på billetterne stiger, kan vi nu også meddele, at der kun er 1000 partoutbilletter tilbage - hvis du vil nå at sikre dig en billet, så du kan skråle med på hits fra årets plakat som for eksempel ”Shotgun” (George Ezra), ”Gimme all your Lovin’” (ZZ Top), ”I’ll stand by you” (The Pretenders) og mange mange flere – så er det nu, du hanke op i vennerne og få købt din billet, lyder opfordringen fra Jelling Musikfestival.

Prisstigningen træder i kraft 1. maj, hvor partoutbilletterne - hvis de ikke er blevet udsolgt - går fra 1750 kroner til 1950 kroner. Samtidig stiger todagsbilletten med 100 kroner og endagsbilletterne med 100 kroner.

Annonce
Der kommer igen til at være mange mennesker på festivalpladsen uden for Jelling. Der er nemlig snart ikke flere billetter. Arkivfoto: Silas Bang

Populære boformer

Jelling Musikfestival har i samme forbindelse forskellige meldinger angående teltpladser og boformer.

Årets nye boformer, IsabellaVillaTelt og Lodges, er i den grad faldet i publikums smag, og de er derfor tæt på at være udsolgt.

Samtidig er det ved at være sidste chance for at reservere en lejrplads, hvis man er flere telte, der gerne vil bo på samme område. Sidste frist er tirsdag 30. april.

Jelling Musikfestival løber af stablen i Kristi himmelfartsferien. Musikken starter onsdag 29. maj og slutter lørdag 1. juni. Det fulde program for musikken kan findes på festivalens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce